Workcation ved Vesterhavet | Henne Strand

Unikke ejendomme til workcation ved havet og natur

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Op til 50 personer
✓ Vestjysk natur
✓ Konference
✓  Service og forplejning

Workcation i Vestjylland - Den perfekte blanding af ferie og arbejde

Trænger dig og dine kollegaer til at komme væk fra de faste kontorrammer? Så skal I pakke tasken og tage til Vestkysten for at afholde Workcation sammen med AXELGAARD.
Hvorfor? Fordi en workcation kan være med til at øge produktiviteten, fordi den giver deltagerne mulighed for at arbejde i et afslappende og inspirerende miljø. Når deltagerne befinder sig i afslappede rammer, bliver de samtidig motiverede og er mere tilbøjelige til at være nytænkende og produktive. Dernæst er workcation populært, fordi deltagerne arbejder og bor sammen i et par dage, og dermed får de mulighed for at lære hinanden bedre at kende på en personlig måde. Dette kan føre til en stærkere teamånd og bedre samarbejde, når I vender tilbage til de faste rammer. 

Arbejde og afslapning midt i den skønne natur

Den jyske vestkyst er kendt for sin autentiske atmosfære og barske natur. Omkring vores ejendomme finder du charmerende og historiske landsbyer, og du er altid tæt på smukke strande, skove og søer, når du bor hos os. AXELGAARD tilbyder også mange muligheder for aktiviteter, når arbejdsdagen er overstået. Her kan du og dine kollegaer prøve kræfter med alt fra golf til afslapning i poolen til guidede cykelture. Læs mere om hvilke aktiviteter vi tilbyder her.

AXELGAARD tilbyder de perfekte rammer til Workcation

Vi tilbyder et unikt og autentisk workcation-ophold på vores ejendomme i Jylland. Vores ejendomme er alle beliggende i naturskønne omgivelser, og de tilbyder alle de faciliteter, du har brug for til et succesfuldt workcation-ophold. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så vi kan tilpasse dit workcation-ophold efter dine specifikke behov.

Vores ejendomme er alle fuldt udstyrede med moderne mødelokaler og konferencerum, der er velegnede til både store og små grupper. Vi tilbyder også fuld forplejning, så du kan fokusere på dit arbejde, uden at skulle bekymre dig om mad og drikke. 

Fordele ved Workcation hos AXELGAARD

Vi vil gøre alt for at sikre, at jeres workcation bliver en succes. Vi hjælper jer med at planlægge og arrangere alt inden jeres workcation, så I kan fokusere udelukkende på jeres arbejde og afslapning. Vi skræddersyer opholdet, så det passer lige præcis til jeres behov. Hvad end det er det rette IT-udstyr, service eller catering - så kan vi hjælpe!

Kontakt os i dag på tlf. +45 7652 2010 for at booke jeres workation og få et uforglemmeligt ophold på Vestkysten.

Læs mere om kursus og konferenceophold 

Book Workcation ved Henne Strand

Med et hektisk arbejdsliv har de fleste brug for et pusterum i ny og næ. Kombiner både arbejde og afslapning på Vestkysten og giv jeres medarbejdere mulighed for at slappe af, lade op og samtidig lære nyt.

Vestkysten er et fantastisk sted at holde workcation. De naturskønne omgivelser, de mange aktiviteter og den gode mad skaber en inspirerende og afslappet atmosfære.

Vores mål er at skabe et ophold, der er både produktivt og hyggeligt. Vi vil gøre alt for at sikre, at jeres medarbejdere får en god oplevelse og kommer hjem med nye kompetencer og inspiration.

Book nu

Tag elbilen til Vestkysten

AXELGAARD tilbyder ladestandere til din el- eller hybridbil. Det er muligt at lade ved vores ferielejligheder rundt om på Vestkysten.

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, og det er ovenikøbet til markedsledende priser! 

Mere info