MILJØ OG ANSVAR

Vi tænker på miljøet og gør brug af en lang række miljøansvarlige tiltag, så du kan få et ophold hos AXELGAARD.org med god samvittighed.
 
Hos AXELGAARD.org passer vi godt på naturen, så du og vores andre gæster kan slappe af og nyde livet med god samvittighed - nu og i fremtiden.

Grøn strøm

Strøm fra vedvarende energi

Hos AXELGAARD.org køber vi grøn strøm, der stammer fra vedvarende energi kilder. Strømmen, vi benytter, er skabt fra vindenergi, solceller og vandturbiner.

Pap, papir eller plastik

Affaldssortering

Hos AXELGAARD.org arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Bedre til at sørge for vores kunders behov, men også bedre til at sikre klodens behov. Derfor affaldssorterer vi pap, papir, plastik samt sorterer madaffald. 

Axelgaards egen skov

Vores skov optager CO₂

AXELGAARD.org råder over egen skov, der både benyttes til frisk luft og gåture. Skoven er endvidere med til at optage CO₂ fra atmosfæren.

Mindre madspil

Lokale råvarer 

Hos AXELGAARD.org har vi tætte samarbejder med lokalområdets restauranter og cateringfirmaer. Sammen koordinerer vi mindst muligt madspild og sparer miljøet for CO2, da vi sparer fragten af råvarerne. 

Opladning til el- og hybridbil

Lad batteriet op hos os

AXELGAARD.org har opstillet 4 ladestandere med 2 ladeudtag i hver stander. Dermed kan man lade op til 8 hybrid- og elbiler på vores ejendomme. Ladestanderne er henholdsvis opstillet på Axelgaard Resort, Badehotellet Klitgaarden, Blåbjerggaard og ved Outrup Golfbane. 

Axelgaard kører på strøm

Vagtbil kører på grøn strøm

Hos AXELGAARD.org er vores vagtbil eldrevet. Så har du et problem, som vi kan hjælpe med, kommer vi frem lydløst og på strøm.