✓ Op til 50 personer
✓ Aktiv ferie
✓ Ideelt til familiefester
✓ Stort poolområde

Axelgaard Resort i Vestjylland 

Axelgaard Resort er et attraktivt beliggende landsted i Outrup midt på den jyske vestkyst med kun 10 km til Henne Strand og Vesterhavet.

Landstedets poolområde, multibane, aktivitetsrum og park giver de bedste rammer for et aktivt ferieophold for familien på tværs af generationer eller for hele venneflokken. Hovedbygningens gode opholdsområder samt spise- og køkkenfaciliteter indbyder til at samles til uforglemmelige familiefester

Hele Axelgaard Resort er eksklusivt til rådighed for ferieopholdet, hvor I har det helt for jer selv. Hvis det ønskes, tilbyder vi desuden diskret service under hele opholdet, som kan være oplagt, hvis I for eksempel holder familiefesten eller andre arrangementer på landstedet. 

På landstedet er der gode muligheder for afslappende ture i den store park med tilhørende skov. På byens Otto Frello rute kan den lokale malers værker beundres. Ture, aktiviteter på multibanen, aktivitetsrummet eller i poolen kan sluttes af med afslapning i boblebad og sauna i rolige omgivelser.

Book et ophold på Axelgaard Resort

Skab en fantastisk ferie med familie og venner eller skræddersy det perfekte kursusophold.

Vælg antal personer

Book Axelgaard til 34 personer   Book Axelgaard til 50 personer

Hold ferie på Axelgaard Resort i Vestjylland

Ved Jyllands Vestkyst er der rig mulighed for at skabe den perfekte ferie med venner og familie. Med plads til 50 gæster kan den store familieferie arrangeres. Sommermånederne på Vestkysten er helt unikke. Vestkystens populære feriedestinationer såsom Henne Strand, Blåvand, Hvide Sande og Søndervig med glade sommerturister er værd at slå et smut forbi. 

Ved et ophold på Axelgaard Resort kan hele familien samles om middage i den store spisesal, hvor alle har haft mulighed for at hjælpe til i det store køkken. Der er rig mulighed for afslapning med en god bog, spille spil eller få en god drink i vores mange små hyggelige kroge, sofaer og opholdsrum.

Derudover er det værd at nævne vores store indendørs poolområde, der byder på en funklende stjernehimmel. Den store swimmingpool med vippe og trampolin indbyder til flere timers leg, og det 8 personers spabad lokker med behagelig undervandsmassage. Er man til poolparty, kan der helt ekstraordinært findes en underjordisk bar, som kan hæves op fra gulvet i poolhuset.

Det store udeareal ved Axelgaard Resort byder på flotte parker, skov og terrasser. Her kan der bruges mange timer under åben himmel. Multibanen indbyder til fodboldturneringer, hockey eller basketball. Vil man have sand mellem tæerne, er det oplagt at tage en familiedyst i beachvolley. 

Oplevelser ved Jyllands Vestkyst

På Axelgaard Resort kan du holde din ferie tæt på dragende skove og plantager, bakkede vidder, vidtstrækte heder og sandede klitter ud mod vandet. Hele området byder på masser af oplevelser og mange muligheder for cykel- og vandreture i den smukke og vilde natur. Der er et væld af spændende fritidsaktiviteter for både børn og voksne, eftersom du befinder dig tæt på Danmarks bedste farvande til lystfiskeri og spændende fritidsaktiviteter.

Den jyske vestkyst er kendt for sine fantastiske badestrande. De er brede, sandet er ganske fint, og de strækker sig, så langt øjet rækker. Ønsker man at køre ned på stranden, er der mulighed for det på strandene ved Vejers og Grærup, som ikke ligger langt fra Henne Strand. Her kan man i al slags vejr nemt køre helt ned til vandkanten. Strandene i og omkring Henne Strand er populære mål for både fastboende og sommerhusgæster, hvor man kan surfe, bade, gå ture eller bare slappe helt af og nyde den storslåede natur. En herlig sommerdag ved Vesterhavet med solskin og blå himmel findes ikke magen til. Henne Strand byder naturligvis også på et rigt udvalg af butikker til de shoppelystne, højt gastronomisk niveau og en masse sjove aktiviteter for hele familien. 

Ikke langt fra landstedet finder du også Filsø, som er et naturreservat med rigt fugle- og dyreliv, der uden tvivl er et besøg værd! Stedet er en del af Naturpark Vesterhavet og omtales som ”Det botaniske mirakel” - og det er ikke uden grund. Stedet fører dig nemlig helt tæt på en enestående natur, som du blandt andet kan opleve på vandreruterne, som du finder på søens vestside.

Ønsker du at besøge nogle af de omkringliggende feriedestinationer finder du blandt andet Blåvand og Vejers en kort køretur fra huset. Blåvand og Vejers byder begge på enestående strande og natur samt et hyggeligt byliv, hvor du blandt andet kan finde lækre restauranter, spændende museer og alverdens sjove aktiviteter for hele familien. 

Lej Axelgaard til større familiebegivenheder eller fester

Planlægger du en stor familiebegivenhed, jubilæum, bryllup eller en fest med alle dine venner og familie? Så kan Axelgaard skabe de perfekte rammer hertil. Med plads til 50 personer, store og rummelige opholdsrum, gode køkkenfaciliteter og store udendørs områder er stedet helt oplagt til at huse større forsamlinger. Du har her mulighed for at fejre livets store øjeblikke og begivenheder sammen med dem, du holder af under ét tag. 

Lej kun stuehuset eller romantisk suite

Er der ikke behov for kapacitet til 34 eller 50 overnattende gæster, kan mindre også gøre det. Udover Axelgaard Resort tilbyder vi også mindre lejligheder og feriehuse. Axelgaards oprindelige stuehus lejes ud separat til mindre grupper eller familier. Det hyggelige stuehus ligger i tilknytning til en dejlig lukket have. Der er sovepladser til 12 personer i 6 værelser fordelt på 2 etager. Dermed er dette ideelt til ferier eller weekendophold. Der er adgang til den store park med hoppepude og den nærliggende skov.

Ønsker man en romantisk getaway eller bare fred og ro fra en travl hverdag, så kan vi også klare det. Vores hyggelige hytte med plads til 2 personer, kalder vi Natursuiten. Den er beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt over en lille sø. På terrassen er der et udendørs spabad med udsigt over søen. Dermed indbydes der til total afslapning med søudsigt og bobler i både glas og spa.

Ved leje af stuehus eller suite er der altid inkluderet linnedpakke med håndklæder, forbrug af energi og slutrengøring i lejeprisen. 

Axelgaard Bed & Bath

Axelgaard Bed & Bath

Book Axelgaard Bed & Bath med plads til 12 overnattende gæster.

Book nu
Axelgaard Suite

Axelgaard Suite

Book Axelgaard Suite en romantisk suite til 2 gæster.

Book nu

Fordele hos AXELGAARD

Leje af elcykler 

I forbindelse med et ophold hos AXELGAARD er det muligt at leje elcykler.

Vi tilbyder leje af 8 stk. Fatbike E-cykler, som kan give opholdet mange muligheder for en kvik og behagelig cykeltur til eksempelvis morgendukkerten på stranden eller turen til købmanden.

Cyklerne er udstyret med 20” Kenda fatbike dæk, som giver mulighed for kørsel i løst terræn og samtidig er perfekt på landevejen. 

Elcyklen har hjælp fra motoren op til 25 km/t og en rækkevidde på 30 – 50 km. Batteriet er let aftageligt og oplades på den medfølgende lader. Cyklen er udstyret med lys og kurv samt cykelhjelm. Læs mere her

Ladestander til hybrid- og elbil

AXELGAARD har opstillet 4 ladestandere med 2 ladeudtag i hver stander. Dermed kan man lade op til 8 hybrid- og elbiler på vores ejendomme. Ladestanderne er opstillet på Axelgaard ResortBadehotellet Klitgaarden, Blåbjerggård og ved Outrup Golfbane

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, og det er ovenikøbet til markedsledende priser! 

Læs mere om vores ladestandere her: Drivee ladestander

Ideelt til den store badeferie - helt for jer selv!

Axelgaard Resort har alt at byde på til den perfekte ferie. Det imponerende 200 m2 store poolområde byder på en funklende stjernehimmel, underjordisk bar til poolparty, trampoliner og vipper. Derudover er der et stort aktivitetsrum med poolbord og mange andre klubspil. Udenfor findes hoppepude, volleybane og multibane.

Book nu

Gratis golf

Alle er velkomne til at spille golf på Outrup Golfklubs Pay & Play bane - også dig der aldrig har prøvet golf før.

Tag venner og familie med til Outrup Golfklub og få motion, konkurrence og naturoplevelse i ét slag.

Outrup Golfklub giver dig mulighed for at spille golf i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vores bane er åben for alle, uanset om du har spillet golf før, eller du er helt ny.

Psst.. I kan spille hver dag under jeres ophold

Læs mere

Gratis adgang til svømmehaller

Vores gæster har gratis adgang til 6 svømmehaller i området. Heriblandt er Varde Svømmehal med aktiviteter for hele familien. Tag en tur i den over 60 meter lange vandrutschebane eller hop ud i bølgerne i bølgebassinet. Se åbningstider for Varde Svømmehal her.

Vores gæster har også gratis adgang til Nørre Nebel Svømmehal, Tarm Svømmehal, Ølgod Svømmehal og Helle Hallens Svømmehal og Ringkøbing Svømmehal.

Klik på den ønskede svømmehal for at se åbningstiderne.

Læs mere

Du kan også booke Axelgaard til kursusopholdet

Skræddersy det perfekte kursusophold på Axelgaard!

Læs mere om firmaophold på Axelgaard her