✓ Ferie ved Vesterhavet
✓ Op til 34 personer
✓ Hold familiefesten her
✓ Firmaophold

 

Unik perle til ferie eller kurser ved Vesterhavet

Blåbjerggaard er en smuk gammel trelænget gård beliggende midt i Henneby Ferieområde, tæt på Henne Golfklub og ikke langt fra Henne Strand ved Vesterhavet. Blåbjerggaard er totalrenoveret, og i tilknytning til gården er der bygget 5 moderne lejligheder.

Gården skal fremhæves for den meget hyggelige gårdhave, den store terrasse med udendørs spa i haven, hvor der også er anlagt en petanque-bane. Dette sammenholdt med de moderne køkken-, spise- og opholdsfaciliteter gør Blåbjerggaard til den perfekte ramme til ferieophold eller fejring af familiens store begivenheder.

Vores perle byder på stilfuld indretning og lækre faciliteter, hvor der bestemt ikke er sparet på detaljerne. Den store gildesal er indrettet med topmoderne AV-udstyr og den autentiske stue, samt gårdens yderlige rum, giver gode muligheder for fordybelse eller teammøder. Blåbjerggaard kan derfor danne rammerne for jeres næste firmaarrangement i unikke omgivelser.

Blåbjerggaard er eksklusivt til rådighed for ferieopholdet, festen eller firmaopholdet. I har det helt for jer selv, og såfremt det ønskes, kan vi tilbyde god diskret service under opholdet.

Hold familiefesten på Blåbjerggaard

Blåbjerggaard er det helt ideelle sted til større familiearrangementer eller begivenheder - hvad end du ønsker at samle hele familien til årets fætter/kusinefest, sølvbryllup, rund fødselsdag eller noget helt fjerde. Uanset hvad gør stedet det muligt at skabe en hyggelig, festlig og ikke mindst mindeværdig fest med alle dem, du holder af. Gårdens moderne køkken-, spise- og opholdsfaciliteter gør det muligt at samle alle til en lækker middag, som du enten selv kan stå for eller få hjælp til udefra. Ønsker du at få hjælp udefra, så du blot kan fokusere på at have det sjovt og nyde dagen, tilbyder vi en catering service, der inkluderer anretning, afrydning og opvask til meget attraktive priser.

Efter middagen skal der selvfølgelig fyres lidt op for de festlige begivenheder - og det bliver muligt med stedets store gildesal, som kan rumme helt op til 50 personer. Også udenfor er der rig mulighed for at hygge sig og have det sjovt, hvor der evt. kan arrangeres en petanque turnering på gårdens petanque-bane. 

Ønsker du at få hjælp udefra til at gøre festen ekstra mindeværdig? Så ring til os på tlf.: 76522010, så kan vi sammen skræddersy den perfekte fest til dig og dine gæster. 

Lej Blåbjerggaard i Vestjylland

Vores unikke Blåbjerggaard er en trelænget ejendom fra 1697 med plads til i alt 34 overnattende personer. Gården er indrettet med 6 værelser til 14 overnattende gæster, 3 badeværelser, 1 toilet, stue og stor gildesal med plads til 50 gæster. I tilknytning til gildesalen er der et topmoderne indrettet industrikøkken med ekstra god køle- og komfurplads. De 5 tilbyggede lejligheder til i alt 20 overnattende gæster består hver af 2 værelser, badeværelse, lille te-køkken og opholdsrum. Her er der mulighed for at hygge og slappe af med familien og kollegaer.

Skulle der være behov for ekstra sengepladser, kan vi tilbyde leje af nabosommerhuset, hvor der er plads til 5 personer i 3 værelser. Dette forudsætter naturligvis, at sommerhuset er ledigt i det ønskede tidsrum.

Book Blåbjergaard

 

Charmerende feriegård

Blåbjerggaard er et unikt og fredfyldt sted midt i Henneby, tæt på Vesterhavet. Vores charmerende feriegård er ideelt til den store familieferie eller fejring af begivenheder, der fortjener lidt ekstra. 

Blåbjerggaard udlejes til grupper på op til 34 personer.

Book nu

Renoveret fra kælder til kvist

Vores nyeste perle i AXELGAARD er den eksklusive Blåbjerggaard. Gården er blevet renoveret fra kælder til kvist med en meget smagfuld og funktionelt indretning. Som supplement til gården er der blevet bygget 5 moderne lejligheder. 

Blåbjerggaard er renoveret med respekt for den originale stråtækte gård.

 

Oplev Henne Strand

Fordele hos AXELGAARD

Leje af elcykler 

I forbindelse med ophold hos AXELGAARD er det muligt at leje elcykler.

Vi tilbyder leje af 8 stk. Fatbike E-cykler, som kan give opholdet mange muligheder for en kvik og behagelig cykeltur til eksempelvis morgendukkerten på stranden eller turen til købmanden.

Cyklerne er udstyret med 20” Kenda fatbike dæk, som giver mulighed for kørsel i løst terræn og er perfekt på landevejen. 

Elcyklen har hjælp fra motoren op til 25 km/t og en rækkevidde på 30 – 50 km. Batteriet er let aftageligt og oplades på den medfølgende lader. Cyklen er udstyret med lys og kurv samt cykelhjelm. Læs mere her

Ladestander til hybrid- og elbil

AXELGAARD har opstillet 4 ladestandere, med 2 ladeudtag i hver stander. Dermed kan man lade op til 8 hybrid- og elbiler på vores ejendomme. Ladestanderne er opstillet på Axelgaard ResortBadehotellet Klitgaarden, Blåbjerggård og ved Outrup Golfbane

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, og det er ovenikøbet til markedsledende priser! 

Læs mere om vores ladestandere her: Drivee ladestander

 

Udforsk Henne Strand

På Blåbjerggaard kan du holde din ferie eller kursusophold tæt på dragende skove og plantager, bakkede vidder, vidtstrakte heder og sandede klitter ud mod vandet. Hele området byder på masser af oplevelser og mange muligheder for cykel- og vandreture i den smukke og vilde natur. Der er et væld af spændende fritidsaktiviteter for både børn og voksne, eftersom du befinder dig tæt på Danmarks bedste farvande til lystfiskeri og spændende fritidsaktiviteter.

Den jyske vestkyst er kendt for sine fantastiske badestrande. De er brede, sandet er ganske fint, og de strækker sig, så langt øjet rækker. Ønsker man at køre ned på stranden, er der mulighed for det på strandene ved Vejers og Grærup, som ikke ligger langt fra Henne Strand. Her kan man i al slags vejr nemt køre helt ned til vandkanten. Strandene i og omkring Henne Strand er populære mål for både fastboende og sommerhusgæster, hvor man kan surfe, bade, gå ture eller bare slappe helt af og nyde den storslåede natur. En herlig sommerdag ved Vesterhavet med solskin og blå himmel findes ikke magen til.

Tag på udflugt til Filsø

En del af Naturpark Vesterhavet er Filsø - og her må du ikke snyde dig selv for en udflugt hen. Filsø er en af Danmarks største søer og rummer fantastiske fortællinger om søens historie og dens udvikling efter naturgenopretningen. I dag bliver stedet omtalt som "det botaniske mirakel".  Området rummer et spændende dyreliv, og der er opført flere fugletårne, som er indrettet med kikkerter og plancher om fuglelivet ved Filsø. På vestsiden af søen er der vandreruter, som tager dig tættere på vandet og ud til fugletårnene.

Ønsker I at komme på en lille dagstur under jeres ophold på Blåbjerggaard er Filsø helt ideelt. I kan evt. pakke en picnickurv, som I kan tage med og nyde undervejs på et af de mange, smukke udsigtssteder.  

Gratis golf

Alle er velkomne til at spille golf på Outrup Golfklubs Pay & Play bane - også dig der aldrig har prøvet golf før.

Tag venner og familie med til Outrup Golfklub og få motion, konkurrence og naturoplevelse i ét slag.

Outrup Golfklub giver dig mulighed for at spille golf i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vores bane er åben for alle, uanset om du har spillet golf før, eller du er helt ny.

Psst.. I kan spille hver dag under jeres ophold

Læs mere

Gratis adgang til svømmehaller

Vores gæster har gratis adgang til 6 svømmehaller i området. Heriblandt er Varde Svømmehal med aktiviteter for hele familien. Tag en tur i den over 60 meter lange vandrutschebane eller hop ud i bølgerne i bølgebassinet. Se åbningstider for Varde Svømmehal her.

Vores gæster har også gratis adgang til Nørre Nebel Svømmehal, Tarm Svømmehal, Ølgod Svømmehal og Helle Hallens Svømmehal og Ringkøbing Svømmehal.

Klik på den ønskede svømmehal for at se åbningstiderne.

Læs mere

Book et ophold på Blåbjerggaard

Skab en fantastisk ferie med familie og venner eller skræddersy det perfekte firmaarrangement.

Book Blåbjergaard