✓ Op til 50 personer
✓ Ferie for hele familien
✓ Kurser og møder
✓ Badehotel for jer selv

Klitgaarden – Badehotelstemning med moderne faciliteter i Vestjylland

Badehotellet Klitgaarden er attraktivt beliggende ved Henne Strand med kun 10 minutters gang til stranden og byens pulserende butiksliv, restauranter og cafe-miljø.

Klitgaarden byder på et hav af muligheder for at give mindeværdige oplevelser på jeres ferieophold. Hele familien kan samles til en skøn sommerferie ved Vesterhavet eller drage nytte af de gode festfaciliteter til at fejre store begivenheder som bryllupper og fødselsdage i en hyggelig badehotelstil.

Klitgaardens faciliteter og gode diskrete service kan også danne rammerne for firmaophold med eksklusive kurser og events, når I ønsker at være helt uforstyrret.

Hele Badehotellet Klitgaarden er eksklusivt til rådighed for jer, hvad end det gælder ferieopholdet, festen, eller firmaarrangementet.

Book et ophold på Klitgaarden

Skab en fantastisk ferie med familie og venner eller skræddersy det perfekte kursusophold.

Book Badehotellet Klitgaarden

Et klassisk badehotel i Vestjylland

Attraktivt beliggende ved Henne Strand finder man Klitgaarden, hvor nyt og gammelt går hånd i hånd. På få minutter er man ved stranden og byens pulserende butiksliv, restauranter og café-miljø.

Udlejes for store grupper af 30-50 personer. 

Book nu

Historien om Klitgaarden

Klitgaarden blev oprindeligt opført i 1933 af daværende indehaver Marie Jacobsen fra København. Stedet blev kendt som Fru Jacobsens Pensionat, hvor gæster, der ønskede rolige og eksklusive omgivelser, søgte hen i de varme sommermåneder. 

Vil du vide mere om historien bag Badehotellet?

Læs mere her

Klitgaarden ved Henne Strand er en unik perle med mange muligheder

Ved Jyllands Vestkyst er der rig mulighed for at skabe den perfekte ferie med venner og familie. Sommermånederne ved Henne Strand er helt unikke. Byens pulserende liv med glade sommerturister gør Henne Strand til noget helt specielt. Midt i denne vestjyske idyl ligger Badehotel Klitgaarden fra 1935, hvor man med respekt for historien nænsomt har renoveret stedet, således at nyt og gammelt går hånd i hånd. Klitgaarden ligger stolt i de smukke klitter tæt på både strand og by med lækre specialbutikker, som inviterer til shopping for alle samt mulighed for indkøb af dagligvarer og friskbagt brød hos bageren.

Trænger du til at slappe helt af med en god bog eller en drink, er det oplagt at trække ind i vores originale whiskystue og tænde op i brændeovnen. Det kan også være, at vores udendørs jacuzzi frister. Her kan man se på stjernehimlen, imens man nyder varmen og massagen fra spaen.
Natten kan nydes i originale og unikke værelser, som minder om de oprindelige værelser fra opførelsen af Badehotellet Klitgaarden i 1930'erne.

I hovedbygningen på Klitgaarden kan der overnatte op til 30 gæster. Sovepladserne er fordelt på 17 værelser bestående af 13 dobbeltværelser og 4 enkeltværelser. I tilknytning til Klitgaarden er der 5 annekslejligheder til 2-3 gæster samt et sommerhus til 7 gæster, så der i alt er plads til 50 overnattende gæster i 25 værelser. Annekserne og sommerhuset kan enten lejes sammen med Klitgaarden, eller de kan lejes selvstændigt og danne rammen om et romantisk ophold for to eller en miniferie for den mindre familie.

Mere info om ferieophold hos Axelgaard

Udforsk Henne Strand

Ved Henne Strand kan du holde din sommerferie eller kursusophold tæt på dragende skove og plantager, bakkede vidder, vidtstrakte heder og sandede klitter ud mod vandet. Hele området byder på en masse oplevelser og har mange muligheder for aktiviteter, cykel- og vandreture i den smukke og vilde natur.

Den jyske vestkyst er kendt for sine fantastiske badestrande. De er brede, sandet er ganske fint og strækker sig, så langt øjet rækker. Strandene i og omkring Henne Strand er populære mål for både fastboende og sommerhusgæster. Her kan man surfe, bade, gå ture eller bare slappe af og nyde den storslåede natur. Suset fra Vesterhavet og de lange hvide sandstrande giver garanti for gode sommeroplevelser.

Henne Strand er en pulserende ferieby, der emmer af den helt rigtige feriestemning med kolde is, gåafstand til strand og gode muligheder for shopping. Der er et højt gastronomisk niveau i Henne området, hvor man finder Henne Kirkeby Kro, Strandgaarden og Café Stranden. Området har i mange år slået sig på at være den perfekte feriedestination, da stranden er børnevenlig og området bugner af gode aktiviteter. 

Læs mere om Henne Strand

Hold firmaets arrangementer på Klitgaarden I Henne Strand.

Skal jeres næste firmaarrangement afholdes i idylliske og originale omgivelser? Så prøv Badehotellet Klitgaarden. 

Klitgaarden kan lejes til en fast kursuspris, og ellers kan jeres ophold skræddersyes efter ønske. Vi har altid kun ét selskab ad gangen, hvilket giver en unik mulighed for arrangementer helt uden forstyrrelse fra andre gæster.

Vi samarbejder med en række nøje udvalgte restaurationer, madleverandører og specialbutikker i området. Vi kan derfor tilbyde en bred palet af muligheder til jeres arrangement. Såfremt det ønskes, tilbyder vi fuld service, så I blot skal koncentrere jer om at nyde opholdet.

På Badehotellet Klitgaarden er der rig mulighed for at tænke innovativt og kreativt både ude og inde. Jeres firmaophold kan altså nytænkes og blive holdt i rolige rammer helt ude ved Vesterhavet. Klitgaarden er oplagt til mange forskellige typer arrangementer såsom: Workaway, Workation, Interne virksomhedskurser, strategisk kompetenceudvikling, teambuilding, netværks arrangement, workshop, konferencejubilæum, ryste sammen arrangement, udvidet fredagsbar, walk and talk i klitterne, fordybelse i Whisky stuen og til afslapning i jacuzzi, dampbad og sauna. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ønskes der et afbræk og en frisk gåtur, tilbydes guidede oplevelser i den særegne og spændende natur med egne guider. Vores guidede oplevelser tager typisk 2-3 timer. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne.

Se forslag til Kursusophold her

Ferielejligheder ved Klitgaarden

Blandt klitter og skøn natur midt i Henne Strand tilbydes der overnatning i små ferielejligheder. Vi tilbyder overnatning ved Henne Strand i 5 ferielejligheder i vores moderne anneks, der ligger i tilknytning til Badehotellet Klitgaarden. Her er der rig mulighed for at opleve den flotte og uspolerede natur, som byder på store oplevelser året rundt, heriblandt det rige fugleliv ved Filsø. Der er få minutters gang til byen, der byder på et hav af muligheder for restauranter og butikker samt adgang til den dejlige strand.

I vores flotte anneks findes der i alt 5 lejligheder, hvoraf 4 af lejlighederne har plads til 2 gæster, og den sidste lejlighed har plads til 3 gæster. Vores lejligheder er alle indrettet med eget bad, toilet og et lille tekøkken. Derudover er der tv og gratis internet på alle værelser.

Ved leje af værelse er der altid inkluderet linnedpakke med håndklæder, forbrug af energi og slutrengøring

Book et ophold i Annekset

Snup en miniferie eller en enkelt overnatning i Annekset ved Klitgaarden 

Book en lejlighed

Fordele hos AXELGAARD

Leje af elcykler 

I forbindelse med et ophold hos AXELGAARD er det muligt at leje elcykler.

Vi tilbyder leje af 8 stk. Fatbike E-cykler, som kan give opholdet mange muligheder for en kvik og behagelig cykeltur til eksempelvis morgendukkerten på stranden eller turen til købmanden.

Cyklerne er udstyret med 20” Kenda fatbike dæk, som giver mulighed for kørsel i løst terræn og samtidig er perfekt på landevejen. 

Elcyklen har hjælp fra motoren op til 25 km/t og en rækkevidde på 30 – 50 km. Batteriet er let aftageligt og oplades på den medfølgende lader. Cyklen er udstyret med lys og kurv samt cykelhjelm. Læs mere her

Ladestander til hybrid- og elbil

AXELGAARD har opstillet 4 ladestandere med 2 ladeudtag i hver stander. Dermed er der mulighed for at lade op til 8 hybrid- og elbiler på vores ejendomme. Ladestanderne er opstillet på Axelgaard ResortBadehotellet Klitgaarden, Blåbjerggård og ved Outrup Golfbane

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, som ovenikøbet er til markedsledende priser! 

Læs mere om vores ladestandere her: Drivee ladestander

 

Gratis golf

Alle er velkomne til at spille golf på Outrup Golfklubs Pay & Play bane - også dig der aldrig har prøvet golf før.

Tag venner og familie med til Outrup Golfklub og få motion, konkurrence og naturoplevelse i ét slag.

Outrup Golfklub giver dig mulighed for at spille golf i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vores bane er åben for alle, uanset om du har spillet golf før, eller du er helt ny.

Psst.. I kan spille hver dag under jeres ophold

Læs mere

Gratis adgang til svømmehaller

Vores gæster har gratis adgang til 6 svømmehaller i området. Heriblandt er Varde Svømmehal med aktiviteter for hele familien. Tag en tur i den over 60 meter lange vandrutschebane eller hop ud i bølgerne i bølgebassinet.
Se åbningstider for Varde Svømmehal her.

Vores gæster har også gratis adgang til Nørre Nebel SvømmehalTarm SvømmehalØlgod SvømmehalHelle Hallens Svømmehal og Ringkøbing Svømmehal.

Klik på den ønskede svømmehal for at se åbningstiderne.

Læs mere