Ferielejligheder Henne Strand

Book overnatning ved Henne Strand i vores skønne og fleksible ferielejligheder

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Ophold på Vestkysten
✓ Ankomst alle dage
✓ Høj fleksibilitet
✓ Sommerhus Henne

Ferielejligheder og sommerhuse ved Henne Strand

Henne Strand er et populært feriested på Vestkysten i Danmark. Her finder du kilometerlange sandstrande, smukke klitter og en hyggelig by med butikker, restauranter og caféer. Hvis du leder efter overnatningsmuligheder i Henne Strand, er AXELGAARD det perfekte sted. Vi tilbyder et bredt udvalg af ferielejligheder og sommerhuse i forskellige størrelser og prisklasser

Vores Anneks ved Badehotellet Klitgaarden i Henne er skønne ferielejligheder, der gør det nemt og fleksibelt at nyde en forlænget weekend eller bare én enkelt overnatning ved Vesterhavet. 

Ferielejligheder i Henne med smuk natur

Tæt på Henne Strand finder du det hyggelige ferieområde Henne By, som er omgivet af smuk natur. Her tilbyder AXELGAARD nye og moderne ferielejligheder ved Blåbjerggaard, med plads til 2 voksne og 2 børn. 

Lejlighederne er indrettet i et stilrent og moderne design med et opholdsrum, lille tekøkken, hvor du finder køleskab, elkedel og en kogeplade samt service.

Fra lejligheden er der kort gåafstand til Henne Strand, hvor du kan nyde de lange sandstrande eller gå på shopping i de mange butikker inde i byen. Du kan også tage på vandreture eller cykelture i den smukke natur omkring Henne By.

Fleksibel booking hos AXELGAARD

Vi har gjort det nemt og hurtigt at booke en ferielejlighed eller et sommerhus hos os. Du kan booke online her på siden, hvor du få dage inden ankomst modtager en kode til dørlåsen. Det betyder, at du kan køre direkte til din feriebolig, når det passer dig. Du slipper dermed for at skulle forbi vores reception og planlægge din ferie efter vores åbningstider. 

Forbrug af energi og slutrengøring er altid inkluderet i lejeprisen. Det betyder, at du kan nyde din ferie uden at bekymre dig om ekstra omkostninger.

Vælg selv ankomst- og afrejsedag!

For at skabe en større fleksibilitet i din ferieplanlægning giver flere af vores feriehuse og lejligheder dig mulighed for selv at vælge ankomst- og afrejsedag.

Book din ferielejlighed hos AXELGAARD i dag og få en ubesværet feriestart!

 

Book din næste overnatning hos AXELGAARD

Book miniferie ved Henne Strand

Med et hektisk hverdagsliv har de fleste brug for et pusterum i ny og næ. Book en miniferie og brug tiden til at slappe af og lade op. Ferie langs vestkysten er fantastisk, og der er ingen tvivl om, at det hitter blandt alle aldre. Vestkysten byder på flot natur, shopping, vandreture, sportsaktivteter og meget mere. 

Det kræver ingen nøgleafhentning ved bureauet – lejlighederne er udstyret med specifik kode til dørlås, eller nøgleboks

Book nu

Ferielejligheder til erhverv

Er du på farten og har brug for en overnatning i Vestjylland? Så er vores lejligheder og feriehuse det perfekte valg. Vi tilbyder fleksibel ankomst og afrejse, så du kan booke din overnatning hurtigt og nemt.

Du behøver ikke at afhente nøglen på et bureau. Alle vores lejligheder og feriehuse har enten en kodelås eller nøgleboks, så du kan ankomme når som helst.

Når du ankommer, er din lejlighed klar til dig. Sengen er redt, og håndklæder er klar til brug. Forbrug af energi og slutrengøring er altid inkluderet i lejeprisen.

Book nu

Tag elbilen til Vestkysten

AXELGAARD tilbyder ladestandere til din el- eller hybridbil. Det er muligt at lade ved vores ferielejligheder rundt om på Vestkysten.

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, og det er ovenikøbet til markedsledende priser! 

Mere info