Gratis golf med AXELGAARD

Spil golf hver dag under dit ophold
✓ Pay & Play
✓ Leje af udstyr
✓ Driving Range
✓ Spil hver dag 
Når du booker et ophold hos AXELGAARD, kan du kvit og frit komme ud at spille golf på Outrup Golfbane. Det eneste det kræver er, at du har booket et ophold igennem os AXELGAARD eller Nordsee Holidays, så får du og din familie gratis Greenfee i den uge, hvor I er på ferie eller kursus ved Vestkysten. Alle er velkomne på golfbanen i Outrup - både garvede golfentusiaster og dem, der skal prøve sporten af første gang.
Book et ophold gennem AXELGAARD og få gratis golf
Book dit næste ophold ved Vesterhavet. Find de perfekte rammer til ferie, kursus og konference ved den jyske vestkyst.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sådan får du gratis Greenfee

Det eneste I skal gøre for at få gratis Greenfee i den tid, hvor I besøger os, er at booke et ophold her på siden. Om du booker Klitgaarden, Axelgaard Resort eller en af vores andre dejlige ejendomme er underforstået, bare bookingen er lavet igennem AXELGAARD eller Nordsee Holidays.

Når I vil ud at spille golf ved Outrup Golfklub, skal I medbringe den tilsendte eller afhentede Greenfee billet. Billetten afleveres i shoppen umiddelbart efter ankomst - uden for åbningstiden lægges billetten i postkassen i informationen. Så er I klar til at svinge køllerne i Outrup.

Book nu

Hvad er inkluderet?

Alle AXELGAARDs gæster får gratis Greenfee til Outrup Golfbane. Udstyr kan medbringes eller lejes i golfklubbens information. Alle spillere skal have eget eller lejet udstyr med rundt på banen. Poletter til Outrup Golfklubs Driving Range er ikke inkluderet i tilbuddet, men de kan tilkøbes, når I ankommer på golfbanen.

Tilbuddet kan benyttes året rundt fra solopgang til solnedgang, men vil I have den bedste oplevelse og ønsker I at købe poletter eller leje udstyr, så kom i den bemandede åbningstid:
Hverdage fra kl. 9:00 – 15:00
Weekender og højsæson fra kl. 9:00 – 16:00 og efter aftale i lavsæsonen.

Læs mere her

Outrup Golfklub - Golf ganske enkelt

Mellem Varde og Nymindegab ligger byen Outrup, hvor du finder den populære golfbane, som i dag er ejet af AXELGAARD. Faktisk er der kun 10 km til Henne Strand fra Outrup Golfklub, så det er let at komme fra eksempelvis Klitgaarden og ud at spille golf i Outrup. Axelgaard Resort ligger kun 2 km fra golfbanen.

Outrup Golfklub er en hyggelig vestjysk golfklub med fokus på det sociale liv og en bane i naturlige omgivelser. Det har været muligt at spille golf i Outrup siden 2006, hvor den flotte 9-huls parkbane stod klar. Den unikke vestjyske natur med klitter, søer og store skove har været tydelig inspiration til udformningen af banens forløb og udsmykning. Golfbanen har to udslagssteder: gul og rød, med længder på hhv. 2191 og 1864 meter. Når du spiller golf i Outrup på vores 9-huls bane, skal du gå fem huller med Par 3, tre Par 4 og et enkelt Par 5. Der er altså noget til alle sværhedsgrader, og alle er velkomne på banen. Når du spiller 9-huls banen, må du gå den så mange du har lyst til.

Dog kan også vælge at gå vores Par 3-bane, som er en sjov og lettere måde at spille golf på i Outrup. Banen er især god, hvis ikke du har den store erfaring med golf, og er derfor ideel til bl.a. familier på sommerhusferie, der har lyst til at prøve en skøn udendørs aktivitet og evt. spekulerer i, om golf mon er noget for dem.

Outrup Golfklub Pay & Play

Som gæst hos AXELGAARD eller Nordsee Holidays får du naturligvis dit Greenfee gratis. Viser det sig, at du falder pladask for at spille golf i Vestjylland, så er der den fordel på golfbanen i Outrup, at de tilbyder Pay & Play. Det vil sige, at du ikke behøver at være medlem af Outrup Golfklub eller have et DGU-kort for at komme og spille golf i det vestjyske. Du skal altså blot pakke bilen, og så er det ellers afsted mod mange timers hygge og motion i den afslappede atmosfære i Outrup Golfklub. Derudover tilbyder Outrup Golfklub et af Danmarks billigste golfmedlemskaber.

Driving Range på Outrup Golfbane

Øv dine slag eller bank rusten af svingene med golfkøllen – Outrup Golfbanes professionelle Driving Range står klar uanset formål. Der er 16 udslagssteder, hvoraf hele 10 af dem er overdækket, så du kan stå i lidt læ, hvis det danske vejr ikke er helt med dig på dagen. Som det tidligere er nævnt, er jeres Greenfee til at spille golf i Outrup gratis, når et ophold er booket ved AXELGAARD eller Nordsee Holidays. Det giver dog ikke adgang til golfklubbens Driving Range. Hvis den skal prøves af, er det muligt at købe poletter til boldautomaten i informationen. En polet giver 20-30 bolde og dermed en god gang øvelse.

Skulle du være i tvivl, om golf er noget for dig, så er det nu, du har chancen for at få det afgjort – benyt tilbuddet med gratis Greenfee til Outrup Golfklub og se, om kærlighed til golf og især golf i Vestjylland skulle begynde at spire. Det gør den for rigtig mange.