✓ Mødelokaler
✓ Workation
✓ Hele stedet for jer selv
✓ Fuld service 

Firmaophold med service i højsædet ved Vesterhavet

AXELGAARD.orgs ejendomme og feriehuse er alle placeret på den jyske vestkyst og indbyder til idylliske ophold i flotte og originale ejendomme. Hos AXELGAARD.org kan man få et ophold med alt inkluderet!

Vi kan tilbyde unikke firmaophold på vores ejendomme, som alle har hver sit særpræg. I har den valgte ejendom helt for jer selv.

Ved AXELGAARD.org sætter vi altid kundernes ønsker og behov i første prioritet. Vi bestræber os efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse i forbindelse med et ophold. Hos AXELGAARD.org kan (næsten) alt lade sig gøre, og det er med den indstilling, vi tager imod vores gæster. Ophold kan altid skræddersyes efter jeres behov og ønsker. Vi tilbyder delvis eller fuld forplejning på alle vores ejendomme.

Firmaophold på Klitgaarden i Henne Strand

Ønsker I at kombinere arrangementer med lange hvide klitter og bølgerne fra Vesterhavet, så er Badehotellet Klitgaarden helt sikkert stedet for jer.

Kursus for store grupper 30-50 personer. 

Mere info

Axelgaard Resort er oplagt til firmaarrangementer

Axelgaard Resort er et unikt landsted med gode konferencefaciliteter. Det hyggelige konferencelokale under bjælkeloftet kan rumme 60 personer.

Få skræddersyet jeres næste firmaarrangement hos os.

Mere info

Forslag til firmaophold

Firmaophold med overnatning, fuld service og forplejning

Vi samarbejder med en række nøje udvalgte restaurationer, madleverandører og specialbutikker i området, og vi kan derfor tilbyde en bred palet af muligheder til jeres næste arrangement. Vi tilbyder firmaophold på 1 og 1½ døgn med overnatning, fuld service og forplejning til fast pris, så I blot skal koncentrere jer om at nyde opholdet. Hvis der er særlige ønsker, justerer vi gerne.

Ring og hør nærmere på telefon +45 7652 2010

1 døgn

 • Kaffe og rundstykke ved ankomst
 • Frokostbuffet
 • Eftermiddagskaffe
 • Aftensmadsbuffet
 • Morgenmadsbuffet
 • Fri kaffe, isvand og frugt

(Drikkevarer kan selv medbringes eller købes til fornuftige priser)
 

Pris 1.370,- (excl. moms)
pr. person ved 15 personer

1  1/2 døgn

 • Kaffe og rundstykke ved ankomst
 • Frokostbuffet
 • Eftermiddagskaffe
 • Aftensmadsbuffet
 • Morgenmadsbuffet
 • Frokostbuffet
 • Fri kaffe, isvand og frugt

(Drikkevarer kan selv medbringes eller købes til fornuftige priser)

Pris 1.645,- (excl. moms)
pr. person ved 15 personer

Tillæg for enkeltværelse 200 kr.

Tilbuddet gælder mandag til torsdag.

Afbestillings regler.

Afbestilling af hele kurset kan rettidigt ske skriftligt inden 42 dage før kursets afholdelse. Reduktion i antal af mødedeltagere kan rettidigt ske skriftlig inden 10 dage før kursets afholdelse. Ved afbestilling af kurset senere end 42 dage før kursets afholdelse opkræves 65 % af den totale pris. Ved reduktion af antal af deltagere senere end 10 dage før kursets afholdelse opkræves ligeledes 65 % af den totale pris.

Ring og skræddersy jeres næste firmaophold hos Axelgaard på telefon +45 7652 2010

Book firmaets næste ophold ved Vesterhavet
Book jeres næste arrangement ved Vesterhavet. Find de perfekte rammer til jeres firmaophold!
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Firmaophold et stenkast fra Vesterhavet 

AXELGAARD.org skaber de perfekte rammer til jeres næste kursusophold, blot et stenkast fra Vesterhavet.

På vores idyliske Klitgaarden findes de perfekte rammer til ophold for erhverv. De originale omgivelser er nænsomt renoveret, men med bevarelsen af den samme stemning som ved opførelsen i 1935. Klitgaarden ligger stolt placeret i de smukke klitter tæt på både strand og det pulserende byliv, der er I Henne Strand.

Klitgaarden kan lejes til en fast kursuspris, og ellers kan jeres ophold skræddersyes efter ønske. Vi har altid kun ét selskab ad gangen, hvilket giver en unik mulighed for arrangementer helt uden forstyrrelse fra andre gæster.

På Badehotellet Klitgaarden er der rig mulighed for at tænke innovativt og kreativt både ude og inde. Jeres firmaophold kan altså nytænkes og blive holdt i rolige rammer helt ude ved Vesterhavet. Klitgaarden er oplagt til mange forskellige typer arrangementer såsom: Workaway, workation, interne virksomhedskurser, strategisk kompetenceudvikling, teambuilding, netværks arrangement, workshop, konferencejubilæum, ryste sammen arrangement, udvidet fredagsbar, walk and talk i klitterne, fordybelse i Whisky stuen og til afslapning i jacuzzi, dampbad og sauna. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Der er mulighed for i alt 50 overnattende gæster i 25 værelser på Klitgaarden, hvis der også lejes annekslejligheder og et sommerhus. Ved behov for mere end 17 værelser og/eller mere end 30 overnattende gæster, er vi klar på at give et godt tilbud. 

Ring og hør nærmere på tlf. +45 7652 2010

Hold firmaets arrangementer på Axelgaard Resort i Vestjylland

Hold jeres næste firmaarrangement på et unikt landsted på den jyske vestkyst. 

Axelgaard Resort er et moderne kursuscenter, hvor alle former for teknologisk udstyr er integreret som en naturlig del. Det hyggelige konferencelokale under bjælkeloftet kan rumme 60 personer, og her er alt, hvad der skal til for et optimalt forløb: projektor, whiteboard, flipover, god plads og et godt indeklima. Foruden det store lokale er der rig mulighed for at finde plads til mindre grupper i centerets øvrige opholdsrum samt konferencelokalet, der kan opdeles i mindre enheder.

På Axelgaard Resort kan der skabes kreative og innovative kurser i rolige og luksuriøse omgivelser. Der er flere rum med plads til møder, workshops eller brainstorm sessions. Skal man slutte af med manér, kan der indbydes til sjov i det store poolområde med trampoliner, spa og underjordisk bar. Et kursus på Axelgaard Resort kan kombineres med både arbejde og ferie i de perfekte omgivelser. Jeres firmaophold kan nytænkes i rolige rammer tæt ved Vesterhavet. Oplagt til mange forskellige typer af arrangementer såsom:

Workaway, workation, interne virksomhedskurser, strategisk kompetenceudvikling, teambuilding, netværks arrangement, workshop, konference, jubilæum, ryste sammen arrangement, udvidet fredagsbar, walk and talk i parken og skoven eller til afslapning i jacuzzi og sauna. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Der er mulighed for op til 50 overnattende gæster i 20 værelser på Axelgaard Resort. Derudover kan vores lille hyggelige suite til 2 personer lejes.

Ring og hør nærmere på tlf. +45 7652 2010

Unik perle til firmaophold på Vestkysten

Afhold jeres næste firmaophold i perfekte rammer på Blåbjerggaard.

Blåbjerggaard er en smuk trelænget gård fra 1697 beliggende midt i Henneby Ferieområde, tæt på Henne Golfklub og ikke langt fra Henne Strand ved Vesterhavet. Blåbjerggaard er totalrenoveret, og i tilknytning til gården er der bygget 5 moderne lejligheder.

Gården skal særligt fremhæves for den hyggelige gårdhave, den store terrasse med udendørs spa i haven, hvor der også er anlagt en petanque-bane. Dette sammenholdt med de moderne køkken-, spise- og opholdsfaciliteter gør Blåbjerggaard til den perfekte ramme til firmaophold.

Vores perle byder på stilfuld indretning og lækre faciliteter, hvor der bestemt ikke er sparet på detaljerne. Den store gildesal med rummelighed til 50 personer er indrettet med topmoderne AV-udstyr og industrikøkkenet er indrettet med ekstra god køle- og komfurplads. Den autentiske stue samt gårdens yderlige rum giver gode muligheder for fordybelse eller teammøder. Blåbjerggaard kan derfor danne rammerne for jeres næste firmaarrangement i unikke omgivelser.

Vores unikke Blåbjerggaard har plads til i alt 34 overnattende gæster. Hvis der skulle være behov for ekstra sengepladser, kan vi tilbyde leje af nabosommerhuset, hvor der er plads til 5 personer i 3 værelser.

Ring og hør nærmere på tlf. +45 7652 2010

Tag elbilen til Vestkysten

AXELGAARD.org har opstillet 4 ladestandere, med 2 ladeudtag i hver stander. Dermed kan man lade op til 8 hybrid- og elbiler på vores ejendomme. Ladestanderne er opstillet på Axelgaard ResortBadehotellet KlitgaardenBlåbjerggård og ved Outrup Golfbane

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, og det er ovenikøbet til markedsledende priser! 

Læs mere om vores ladestandere her: Drivee ladestander

Mere info