Firmaophold ved Vesterhavet

Book jeres næste firmaophold til kursus, ledelsesmøde eller firmaevent i Vestjylland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Mødelokaler
✓ Workation
✓ Hele stedet for jer selv
✓ Fuld service 

Firmaophold med service i højsædet ved Vesterhavet

Vælg AXELGAARD som dit foretrukne kursuscenter i Jylland og få en unik og autentisk oplevelse på den jyske vestkyst. Vores ejendomme er omhyggeligt udvalgt for deres originale karakter og historiske betydning, hvilket gør dem til den perfekte destination for dit næste kursusophold. Uanset om du er på udkig efter et roligt tilflugtssted til et mindre team eller en stor ejendom til en større gruppe, har vi den ideelle ejendom til dig.

Ved AXELGAARD forstår vi vigtigheden af at skabe et vellykket kursusophold. Vi tilbyder unikke oplevelser og ophold, hvor du og dit team kan finde ro, fred og inspiration til at arbejde, tænke og skabe. Ved at leje vores ejendomme får I fuld rådighed over stedet, hvilket betyder, at det kun er jer, der har adgang til faciliteterne.

Vi er stolte af vores høje serviceniveau og personlige tilgang til vores gæster. Hos AXELGAARD er vi dedikerede til at imødekomme dine behov og ønsker og sikre, at du og dit team får den bedst mulige oplevelse under jeres ophold. Fra fuld forplejning til skræddersyede aktiviteter og oplevelser kan vi tilpasse jeres ophold præcis efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag på telefonnummer 7652 2010 og lad os hjælpe jer med at planlægge det perfekte kursusophold på vores kursuscentre. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse ved den jyske vestkyst.

Forslag til firmaophold

Firmaophold med overnatning, fuld service og forplejning

Vi samarbejder med en række nøje udvalgte restaurationer, madleverandører og specialbutikker i området, og vi kan derfor tilbyde en bred palet af muligheder til jeres næste arrangement. Vi tilbyder firmaophold på 1 og 1½ døgn med overnatning, fuld service og forplejning til fast pris, så I blot skal koncentrere jer om at nyde opholdet. Hvis der er særlige ønsker, justerer vi gerne.

1 døgn

 • Kaffe og rundstykke ved ankomst
 • Frokostbuffet
 • Eftermiddagskaffe
 • Aftensmadsbuffet
 • Morgenmadsbuffet
 • Fri kaffe, isvand og frugt

(Drikkevarer kan selv medbringes eller købes til fornuftige priser)
 

Pris 1.445,- (excl. moms)
pr. person ved 15 personer

1  1/2 døgn

 • Kaffe og rundstykke ved ankomst
 • Frokostbuffet
 • Eftermiddagskaffe
 • Aftensmadsbuffet
 • Morgenmadsbuffet
 • Frokostbuffet
 • Fri kaffe, isvand og frugt

(Drikkevarer kan selv medbringes eller købes til fornuftige priser)

Pris 1.695,- (excl. moms)
pr. person ved 15 personer

Tillæg for enkeltværelse 200 kr.

Tilbuddet gælder mandag til torsdag.

Afbestillings regler.

Afbestilling af hele kurset kan rettidigt ske skriftligt inden 42 dage før kursets afholdelse. Reduktion i antal af mødedeltagere kan rettidigt ske skriftlig inden 10 dage før kursets afholdelse. Ved afbestilling af kurset senere end 42 dage før kursets afholdelse opkræves 65 % af den totale pris. Ved reduktion af antal af deltagere senere end 10 dage før kursets afholdelse opkræves ligeledes 65 % af den totale pris.

Ring og skræddersy jeres næste firmaophold hos Axelgaard på telefon 7652 2010

Firmaophold på Klitgaarden ved Vesterhavet

Ønsker I at kombinere arrangementer med lange hvide klitter og bølgerne fra Vesterhavet, så er Badehotellet Klitgaarden helt sikkert stedet for jer.

Kursus for store grupper 30-50 personer. 

Mere info

Axelgaard Resort er oplagt til firmaarrangementer

Axelgaard Resort er et unikt landsted med gode konferencefaciliteter. Det hyggelige konferencelokale under bjælkeloftet kan rumme 60 personer.

Få skræddersyet jeres næste firmaarrangement hos os.

Mere info

Eksklusivt firmaophold på Blåbjerggaard

Blåbjerggaard tilbyder en unik og eksklusiv oplevelse til firmaophold med moderne faciliteter til teammøder.  Med diskret service og en unik atmosfære er Blåbjerggaard et ideelt sted til at fordybe sig i arbejdet og styrke sammenholdet i firmaet.

Gården har plads til op til 34 overnattende gæster. 

Mere info

Teambuilding på Klinting Gl. Skole midt i skoven

Klinting Gamle Skole i Blåbjerg Plantage er den perfekte destination for firmaer, der ønsker et unikt og naturskønt ophold på den jyske vestkyst. Her kan I få en oplevelse i fred og ro tæt på naturen og samtidig nyde de mange muligheder, som Vestjylland har at byde på.

Mere info