✓ Kursus ved Vesterhavet
✓ Op til 34 personer
✓ Firmaophold
✓ Firmafest med overnatning

 

Unik perle til firmaarangementer ved Vesterhavet

Blåbjerggaard er en smuk gammel trelænget gård beliggende midt i Henneby Ferieområde, tæt på Henne Golfklub og ikke langt fra Henne Strand ved Vesterhavet. Blåbjerggaard er totalrenoveret, og i tilknytning til gården er der bygget 5 moderne lejligheder.

Gården skal fremhæves for den meget hyggelige gårdhave, den store terrasse med udendørs spa i haven, hvor der også er anlagt en petanque-bane. Dette sammenholdt med de moderne køkken-, spise- og opholdsfaciliteter gør Blåbjerggaard til den perfekte ramme til ferieophold eller fejring af familiens store begivenheder.

Vores perle byder på stilfuld indretning og lækre faciliteter, hvor der bestemt ikke er sparet på detaljerne. Den store gildesal er indrettet med topmoderne IT-udstyr og den autentiske stue samt gårdens yderlige rum giver gode muligheder for fordybelse eller teammøder. Blåbjerggaard kan derfor danne rammerne for jeres næste firmaarrangement i unikke omgivelser.

Blåbjerggaard er eksklusivt til rådighed for ferieopholdet, festen eller firmaopholdet. I har det helt for jer selv, og såfremt det ønskes, kan vi tilbyde god diskret service under opholdet.

Book et firmaophold på Blåbjerggaard

Skræddersy det perfekte firmaarrangement.

Book Blåbjergaard

Charmerende feriegård

Blåbjerggaard er et unikt og fredfyldt sted midt i Henneby, tæt på Vesterhavet. Vores charmerende feriegård er ideelt til den store familieferie eller fejring af begivenheder, der fortjener lidt ekstra. 

Blåbjerggaard udlejes til grupper på op til 34 personer.

Book nu

Renoveret fra kælder til kvist

Vores nyeste perle i AXELGAARD er den eksklusive Blåbjerggaard. Gården er blevet renoveret fra kælder til kvist med en meget smagfuld og funktionelt indretning. Som supplement til gården er der blevet bygget 5 moderne lejligheder. 

Blåbjerggaard er renoveret med respekt for den originale stråtækte gård.

 

Oplev Henne Strand

Lej Blåbjerggaard i Vestjylland

Blåbjerggaard er det perfekte sted til at afholde et firmaophold med et unikt og inspirerende miljø. Gården er beliggende i smukke omgivelser tæt på Vesterhavet og omringet af natur, hvilket giver en rolig og afslappet atmosfære til at arbejde og tænke kreativt i. Den moderne indretning og topmoderne IT-udstyr i gildesalen giver mulighed for effektive møder, præsentationer og teambuilding-aktiviteter.

Blåbjerggaard er eksklusivt til rådighed for firmaet, hvilket betyder, at I har mulighed for at skræddersy jeres firmaophold præcis efter jeres behov og ønsker. Det er også muligt at tilkøbe god diskret service under opholdet, så I kan fokusere på at få mest muligt ud af jeres tid sammen.

Så uanset om I planlægger en intensiv arbejdsperiode, teambuilding eller en kombination af begge dele, er Blåbjerggaard det perfekte sted til at samle og motivere jeres team. 

Vores unikke Blåbjerggaard er en trelænget ejendom fra 1697 med plads til i alt 34 overnattende personer. Gården er indrettet med 6 værelser til 14 overnattende gæster, 3 badeværelser, 1 toilet, stue og stor gildesal med plads til 50 gæster. I tilknytning til gildesalen er der et topmoderne indrettet industrikøkken med ekstra god køle- og komfurplads. De 5 tilbyggede lejligheder til i alt 20 overnattende gæster består hver af 2 værelser, badeværelse, lille te-køkken og opholdsrum. Her er der mulighed for at hygge og slappe af med familien og kollegaer.

Skulle der være behov for ekstra sengepladser, kan vi tilbyde leje af nabosommerhuset, hvor der er plads til 5 personer i 3 værelser. Dette forudsætter naturligvis, at sommerhuset er ledigt i det ønskede tidsrum.

Se forslag til firmaophold her

 

Mange forskelligartede firmaaktiviter

Skal Blåbjerggaard danne rammerne for jeres næste firmaarrangement, kan I se frem til et stort udvalg af sjove firmaaktiviteter, som kan sammenruste jer og skabe et fantastisk sammenhold.

Teambuilding

På Klinting Gl. Skole er der mulighed for at deltage i et teambuilding kursus. Kurset inkluderer spændende og lærerige udfordringer og øvelser i skoven kombineret med hyggestunder om aftenen med fælles madlavning over bål. Kurset er perfekt, hvis I ønsker en firmaaktivitet, som styrker sammenholdet og giver mulighed for at effektivisere samarbejdet. 

Golfferie

Ved Blåbjerggaard finder du flere omkringliggende golfklubber i området, som byder på smukke baner i høj kvalitet. Som noget helt specielt har vi hos Axelgaard vores egen golfbane, nemlig Oustrup Golfbane, hvor man som gæst kan få lov til at spille gratis hver dag under sit ophold. Ønsker I et afbræk fra møder og diverse arbejdsopgaver, er det således helt oplagt at besøge Oustrup Golfbane, så I sammen kan få nogle sjove og hyggelige oplevelser, der ikke handler om arbejde. 

Guidet cykeltur

Naturen omkring Blåbjerggaard er enorm smuk. Det er derfor helt oplagt at opleve naturen på en af Axelgaards guidede cykelture ved Kærgaard plantage, Blåbjerg plantage og den retablerede Filsø. Undervejs på cykelturen bliver der serveret suppe, der bliver lavet over bål i en bålhytte. Cykelturen tager ca. 3 timer og kan således fungere som det perfekte afbræk mellem nogle lange arbejdsdage. 

Udforsk Henne Strand

På Blåbjerggaard kan du holde din ferie eller kursusophold tæt på dragende skove og plantager, bakkede vidder, vidtstrakte heder og sandede klitter ud mod vandet. Hele området byder på masser af oplevelser og mange muligheder for cykel- og vandreture i den smukke og vilde natur. Der er et væld af spændende fritidsaktiviteter for både børn og voksne, eftersom du befinder dig tæt på Danmarks bedste farvande til lystfiskeri og spændende fritidsaktiviteter.

Den jyske vestkyst er kendt for sine fantastiske badestrande. De er brede, sandet er ganske fint, og de strækker sig, så langt øjet rækker. Ønsker man at køre ned på stranden, er der mulighed for det på strandene ved Vejers og Grærup, som ikke ligger langt fra Henne Strand. Her kan man i al slags vejr nemt køre helt ned til vandkanten. Strandene i og omkring Henne Strand er populære mål for både fastboende og sommerhusgæster, hvor man kan surfe, bade, gå ture eller bare slappe helt af og nyde den storslåede natur. En herlig sommerdag ved Vesterhavet med solskin og blå himmel findes ikke magen til.

Gratis golf

Alle er velkomne til at spille golf på Outrup Golfklubs Pay & Play bane - også dig der aldrig har prøvet golf før.

Tag venner og familie med til Outrup Golfklub og få motion, konkurrence og naturoplevelse i ét slag.

Outrup Golfklub giver dig mulighed for at spille golf i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vores bane er åben for alle, uanset om du har spillet golf før, eller du er helt ny.

Psst.. I kan spille hver dag under jeres ophold

Læs mere

Tag elbilen til Vestkysten

AXELGAARD.org har opstillet 4 ladestandere, med 2 ladeudtag i hver stander. Dermed kan man lade op til 8 hybrid- og elbiler på vores ejendomme. Ladestanderne er opstillet på Axelgaard ResortBadehotellet KlitgaardenBlåbjerggård og ved Outrup Golfbane

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, og det er ovenikøbet til markedsledende priser! 

Læs mere om vores ladestandere her: Drivee ladestander

Mere info