Festlokaler hos AXELGAARD

Lad AXELGAARD hjælpe med den perfekte fest

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Fest med overnatning
✓ Plads til 50 personer
✓ Fuld forplejning
✓ Unikke fester

Fester ved Vesterhavet

Hvis du ønsker at sikre dig, at din fest bliver en begivenhed, du aldrig vil glemme, så er AXELGAARD stedet for dig! Vi tror på, at fester generelt er noget helt særligt og fortjener at blive fejret med stil og masser af glæde og gode minder.

Hos AXELGAARD kan du invitere alle dem, du holder af, til at fejre din fest i vores fantastiske ejendomme. Uanset om du ønsker at invitere 50 gæster eller bare en lille gruppe af dine nærmeste venner og familie, kan vi hjælpe dig med at arrangere den fest, du drømmer om. Vi skræddersyr din fest, så den passer præcis til dine ønsker og behov. Vi ved, at det kan være en stor udfordring at arrangere en fest, især hvis du vil gøre noget særligt ud af det. Derfor tilbyder vi også en catering service, der inkluderer anretning, afrydning og opvask til meget attraktive priser. Vi tager os af alle de praktiske detaljer, så du kan fokusere på at have det sjovt og nyde dagen med dem, du holder af.

Så hvorfor ikke gøre din fest ekstraordinær og uforglemmelig? Ring til os på tlf.: 7652 2010, så kan vi sammen skræddersy den perfekte fest til dig og dine gæster. Vi glæder os til at hjælpe dig med at fejre din fest på den bedst mulige måde!

Book din næste fest ved Vestkysten
Book dit næste ophold ved Vesterhavet. Find de perfekte rammer til din næste fest!
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.