Om AXELGAARD

Her kan du læse mere om vores organisation og hvem der står bag AXELGAARD.org

Kontakt os

Velkommen til AXELGAARD.org

AXELGAARD.org er et familieejet udlejningsbureau med hovedsæde i Outrup.

Vi har store sommerhuse og ejendomme til alle behov. Vi ønsker altid at vejlede og hjælpe vores gæster bedst muligt. Vi vægter kvalitet, service og lokalkendskab højt og vil sørge for, at jeres ophold på Vestkysten bliver helt speciel.

Kontakt os

Historien bag AXELGAARD.org

Bag AXELGAARD.org gemmer sig historien om et ægtepar, Maren og Tom Axelgaard, som brænder for deres hjemegn, og gerne selv gør en ekstra indsats for at skabe udvikling i området.

Maren og Tom Axelgaard stammer begge fra området og drev oprindeligt landbrug på det, der i dag er Axelgaard Resort lidt uden for byen Outrup. I 1990’erne begyndte de at investere og drive landbrug i Østeuropa.

I de tidlige år af 2000'erne, etablerede de Axelgaard Resort. De havde på sidelinjen fulgt etableringen af Outrup Golfbane og da de blev tilbudt at købe Golfbanen, slog de til for at være med til at udvikle aktiviteterne og forhøje servicen for Axelgaards gæster.

I dag er Axelgaard en virksomhed i vækst med flere unikke og luksuriøse ejendomme på den jyske vestkyst. Vores skønne Gamle Badehotel Klitgaarden er en tidslomme i autentisk stil, som mange kender fra tv-serien Badehotellet. Samtidig er Klinting Gl. Skole et idyllisk naturparadis midt i Blåbjerg Skoven. Midt i Henneby tæt på Henne Strand finder du ferieperlen Blåbjerggaard. Stedet er et gammel trelænget gård, som er blevet renoveret fra kælder til kvist. Stedet er placeret centralt i et dejligt ferieområde tæt på golfbane, skov og vand.

Til daglig driver det fantastiske hold af medarbejdere faciliteterne i AXELGAARD.org. Maren og Tom Axelgaard er i dag flyttet tilbage til området og nyder at se, når tingene lykkes, og investeringer skaber udvikling i deres hjemegn.