✓ Op til 50 personer
✓ Fuld forplejning
✓ Kurser og møder
✓ Badehotel for jer selv

Klitgaarden – Badehotelstemning med moderne faciliteter i Vestjylland

Badehotellet Klitgaarden er attraktivt beliggende ved Henne Strand med kun 10 minutters gang til stranden og byens pulserende butiksliv, restauranter og cafe-miljø.

Klitgaarden byder på et hav af muligheder for at give mindeværdige oplevelser på jeres firmaophold. Hele firmaet kan samles op til 50 personer og kan drage nytte af de gode faciliteter til såsom at netværke, brainstorme og designsprints. Alt sammen i moderne og hyggelige badehotelsstil.

Klitgaardens faciliteter og gode diskrete service kan danne rammerne for firmaevents med eksklusive ophold og kurser, når I ønsker at være helt uforstyrret.

Hele Badehotellet Klitgaarden er eksklusivt til rådighed for jer.

Book et firmaophold på Klitgaarden

Skræddersy det perfekte kursusophold sammen med os.

Book Badehotellet Klitgaarden

Et klassisk badehotel i Vestjylland

Attraktivt beliggende ved Henne Strand finder man Klitgaarden, hvor nyt og gammelt går hånd i hånd. På få minutter er man ved stranden og byens pulserende butiksliv, restauranter og café-miljø.

Udlejes for store grupper af 30-50 personer. 

Book nu

Historien om Klitgaarden

Klitgaarden blev oprindeligt opført i 1933 af daværende indehaver Marie Jacobsen fra København. Stedet blev kendt som Fru Jacobsens Pensionat, hvor gæster, der ønskede rolige og eksklusive omgivelser, søgte hen i de varme sommermåneder. 

Vil du vide mere om historien bag Badehotellet?

Læs mere her

Afhold firmaets arrangementer på Klitgaarden i Henne Strand.

Skal jeres næste firmaarrangement afholdes i idylliske og originale omgivelser? Så prøv Badehotellet Klitgaarden. 

Klitgaarden kan lejes til en fast kursuspris, og ellers kan jeres ophold skræddersyes efter ønske. Vi har altid kun ét selskab ad gangen, hvilket giver en unik mulighed for arrangementer helt uden forstyrrelse fra andre gæster.

Vi samarbejder med en række nøje udvalgte restaurationer, madleverandører og specialbutikker i området. Vi kan derfor tilbyde en bred palet af muligheder til jeres arrangement. Såfremt det ønskes, tilbyder vi fuld service, så I blot skal koncentrere jer om at nyde opholdet.

På Badehotellet Klitgaarden er der rig mulighed for at tænke innovativt og kreativt både ude og inde. Jeres firmaophold kan altså nytænkes og blive holdt i rolige rammer helt ude ved Vesterhavet. Klitgaarden er oplagt til mange forskellige typer arrangementer såsom: Workaway, Workation, Interne virksomhedskurser, strategisk kompetenceudvikling, teambuilding, netværks arrangement, workshop, konferencejubilæum, ryste sammen arrangement, udvidet fredagsbar, walk and talk i klitterne, fordybelse i Whisky stuen og til afslapning i jacuzzi, dampbad og sauna. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ønskes der et afbræk og en frisk gåtur, tilbydes guidede oplevelser i den særegne og spændende natur med egne guider. Vores guidede oplevelser tager typisk 2-3 timer. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne.

Se forslag til firmaophold her

Udforsk Henne Strand

Ved Henne Strand kan du holde din sommerferie eller kursusophold tæt på dragende skove og plantager, bakkede vidder, vidtstrakte heder og sandede klitter ud mod vandet. Hele området byder på en masse oplevelser og har mange muligheder for aktiviteter, cykel- og vandreture i den smukke og vilde natur.

Den jyske vestkyst er kendt for sine fantastiske badestrande. De er brede, sandet er ganske fint og strækker sig, så langt øjet rækker. Strandene i og omkring Henne Strand er populære mål for både fastboende og sommerhusgæster. Her kan man surfe, bade, gå ture eller bare slappe af og nyde den storslåede natur. Suset fra Vesterhavet og de lange hvide sandstrande giver garanti for gode sommeroplevelser.

Henne Strand er en pulserende ferieby, der emmer af den helt rigtige feriestemning med kolde is, gåafstand til strand og gode muligheder for shopping. Der er et højt gastronomisk niveau i Henne området, hvor man finder Henne Kirkeby Kro, Strandgaarden og Café Stranden. Området har i mange år slået sig på at være den perfekte feriedestination, da stranden er børnevenlig og området bugner af gode aktiviteter. 

Læs mere om Henne Strand

Inspiration til dit firmaophold hos AXELGAARD

Hos AXELGAARD kan næsten alt lade sig gøre. Vi skaber de bedst mulige rammer for ferie og ophold til erhverv. Hos AXELGAARD er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi har opnået stor erfaring gennem årene, og vi har prøvet lidt af hvert. Derfor er du hjertelig velkommen til at at kontakte os og lade os høre om dine tanker og drømme. Vi skræddersyer dit ophold, så vi sammen finder frem til det bedste resultat for dig.
Ring i dag på tlf. +45 7652 2010 og hør nærmere.
Læs mere om inspirerende ophold her!

Få inspiration

 

Gratis golf

Alle er velkomne til at spille golf på Outrup Golfklubs Pay & Play bane - også dig der aldrig har prøvet golf før.

Tag venner og familie med til Outrup Golfklub og få motion, konkurrence og naturoplevelse i ét slag.

Outrup Golfklub giver dig mulighed for at spille golf i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vores bane er åben for alle, uanset om du har spillet golf før, eller du er helt ny.

Psst.. I kan spille hver dag under jeres ophold

Læs mere

Tag elbilen til Vestkysten

AXELGAARD.org har opstillet 4 ladestandere, med 2 ladeudtag i hver stander. Dermed kan man lade op til 8 hybrid- og elbiler på vores ejendomme. Ladestanderne er opstillet på Axelgaard ResortBadehotellet KlitgaardenBlåbjerggård og ved Outrup Golfbane

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, og det er ovenikøbet til markedsledende priser! 

Læs mere om vores ladestandere her: Drivee ladestander

Mere info