✓ Op til 50 personer
✓ Aktivt kursusophold
✓ Kurser og events
✓ Stort poolområde

Axelgaard Resort i Vestjylland 

Axelgaard Resort er et attraktivt beliggende landsted i Outrup midt på den jyske vestkyst med kun 10 km til Henne Strand og Vesterhavet.

Landstedets poolområde, multibane, aktivitetsrum og park giver de bedste rammer for et aktivt kursusophold for dig og dine kollegaer. Hovedbygningens gode opholdsområder samt spise- og køkkenfaciliteter indbyder til at samles til forskellige erhvervsarrangementer.

Axelgaard Resort danner rammerne for et anderledes og unikt firmaophold på Vestkysten. Et firmaarrangement på et unikt landsted med gode konferencefaciliteter, fordybninger i opholdsrum, ”walk and talk” i egen skov og en sjov afslutning i det store poolområde med poolbar.

Hele Axelgaard Resort er eksklusivt til rådighed for jer. I har det helt for jer selv og hvis det ønskes, tilbyder vi diskret service under hele opholdet.

Book et firmaophold på Axelgaard Resort

Skræddersy det perfekte kursusophold.

Vælg antal personer

Book Axelgaard til 34 personer   Book Axelgaard til 50 personer

Skræddersyede firmaarrangementer

Axelgaard Resort er et unikt landsted med gode konferencefaciliteter. Det hyggelige konferencelokale under bjælkeloftet kan rumme 50 personer. Der er rig mulighed for at finde plads til mindre grupper i centerets øvrige rum. De gode inden- og udendørs faciliteter til aktiviteter og den store park og skov er ideelt til inddragelse i kurser og andre arrangementer.

Vil du vide mere om kurser med eller uden forplejning? 

Læs mere her

Poolparty efter en aktiv kursusdag

Axelgaard Resort har alt at byde på til det perfekte kursusophold. Det imponerende 200 m2 store poolområde byder på en funklende stjernehimmel, underjordisk bar til poolparty, trampoliner og vipper. Derudover er der et stort aktivitetsrum med poolbord og mange andre klubspil. Udenfor findes hoppepude, volleybane og multibane.

Book nu

Skræddersy kursus og erhvervsophold sammen med os!

Axelgaard Resort er et moderne kursuscenter, hvor alle former for teknologisk udstyr er integreret som en naturlig del. Det hyggelige konferencelokale under bjælkeloftet kan rumme 60 personer, og her er alt, hvad der skal til for et optimalt forløb: projektor, whiteboard, flipover, god plads og et godt indeklima. Foruden det store lokale er der rig mulighed for at finde plads til mindre grupper i centerets øvrige opholdsrum samt konferencelokalet, der kan opdeles i mindre enheder.

På Axelgaard Resort kan der skabes kreative og innovative kurser i rolige og luksuriøse omgivelser. Der er flere rum med plads til møder, workshops eller brainstorm sessions. Skal man slutte af med manér, kan der indbydes til sjov i det store poolområde med trampoliner, spa og underjordisk bar. Et kursus på Axelgaard Resort kan kombineres med både arbejde og ferie i de perfekte omgivelser. Jeres firmaophold kan nytænkes i rolige rammer tæt ved Vesterhavet. Oplagt til mange forskellige typer af arrangementer såsom:

Workaway, workation, interne virksomhedskurser, strategisk kompetenceudvikling, teambuilding, netværks arrangement, workshop, konference, jubilæum, ryste sammen arrangement, udvidet fredagsbar, walk and talk i parken og skoven eller til afslapning i jacuzzi og sauna. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Der er mulighed for op til 50 overnattende gæster i 20 værelser på Axelgaard Resort. Derudover kan vores lille hyggelige suite til 2 personer lejes.

Ring og hør nærmere på tlf. 76522010.

Se forslag til firmaophold her

Mange forskelligartede firmaaktiviter

Skal Axelgaard danne rammerne for jeres næste kursusophold, kan I se frem til et stort udvalg af sjove firmaaktiviteter, som kan sammenruste jer og skabe et fantastisk sammenhold. Vores ejendomme ligger nemlig alle midt i en skøn natur - hvad enten det er et stenkast fra Vesterhavet på det gamle badehotel KlitgaardenAxelgaard Resort med egen park og stort poolområde, Blåbjerggaard tæt på skov og golfbane eller Klinting Gl. Skole med mountainbikespor i baghaven. 

Teambuilding

På Klinting Gl. Skole er der mulighed for at deltage i et teambuilding kursus. Kurset inkluderer spændende og lærerige udfordringer og øvelser i skoven kombineret med hyggestunder om aftenen med fælles madlavning over bål. Kurset er perfekt, hvis I ønsker en firmaaktivitet, som styrker sammenholdet og giver mulighed for at effektivisere samarbejdet. 

Golfferie

Ved flere af vores ejendomme finder du flere omkringliggende golfklubber, som byder på smukke baner i høj kvalitet. Som noget helt specielt har vi hos Axelgaard vores egen golfbane, nemlig Oustrup Golfbane, hvor man som gæst kan få lov til at spille gratis hver dag under sit ophold. Ønsker I et afbræk fra møder og diverse arbejdsopgaver, er det således helt oplagt at besøge Oustrup Golfbane, så I sammen kan få nogle sjove og hyggelige oplevelser, der ikke handler om arbejde. 

Guidet cykeltur

Naturen omkring Axelgaard er enorm smuk. Det er derfor helt oplagt at opleve naturen på en af Axelgaards guidede cykelture ved Kærgaard plantage, Blåbjerg plantage og den retablerede Filsø. Undervejs på cykelturen bliver der serveret suppe, der bliver lavet over bål i en bålhytte. Cykelturen tager ca. 3 timer og kan således fungere som det perfekte afbræk mellem nogle lange arbejdsdage. 

Udforsk Outrup og Jyllands Vestkyst

På Axelgaard Resort kan du holde dit kursusophold tæt på dragende skove og plantager, bakkede vidder, vidtstrækte heder og sandede klitter ud mod vandet. Hele området byder på masser af oplevelser og mange muligheder for cykel- og vandreture i den smukke og vilde natur. Der er et væld af spændende fritidsaktiviteter, eftersom du befinder dig tæt på Danmarks bedste farvande til lystfiskeri og spændende fritidsaktiviteter.

Den jyske vestkyst er kendt for sine fantastiske badestrande. De er brede, sandet er ganske fint, og de strækker sig, så langt øjet rækker. Ønsker man at køre ned på stranden, er der mulighed for det på strandene ved Vejers og Grærup, som ikke ligger langt fra Henne Strand. Her kan man i al slags vejr nemt køre helt ned til vandkanten. Strandene i og omkring Henne Strand er populære mål for både fastboende og sommerhusgæster, hvor man kan surfe, bade, gå ture eller bare slappe helt af og nyde den storslåede natur. En herlig sommerdag ved Vesterhavet med solskin og blå himmel findes ikke magen til.

Gratis golf

Alle er velkomne til at spille golf på Outrup Golfklubs Pay & Play bane - også dig der aldrig har prøvet golf før.

Som et afbræk mellem kurserne kan I besøge Outrup Golfklub og få motion, konkurrence og naturoplevelse i ét slag.

Outrup Golfklub giver dig mulighed for at spille golf i en hyggelig og afslappet atmosfære. I har mulighed for at spille hver dag under jeres ophold - helt gratis!

Læs mere

Tag elbilen til Vestkysten

AXELGAARD.org har opstillet 4 ladestandere, med 2 ladeudtag i hver stander. Dermed kan man lade op til 8 hybrid- og elbiler på vores ejendomme. Ladestanderne er opstillet på Axelgaard ResortBadehotellet KlitgaardenBlåbjerggård og ved Outrup Golfbane

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, og det er ovenikøbet til markedsledende priser! 

Læs mere om vores ladestandere her: Drivee ladestander

Mere info

Du kan også booke Axelgaard til ferien med familie eller venner

Skab en fantastisk ferie sammen med hele familien eller vennegruppen

Vælg antal personer

Book Axelgaard til 34 personer   Book Axelgaard til 50 personer