✓ Firmaophold i naturen
✓ Op til 16 personer
✓ Teambuilding
✓ Ideelt til grupper

Med naturen i højsædet er Klinting Gamle Skole ideel til aktive firmaophold

Klinting Gamle Skole i Blåbjerg Plantage er den perfekte destination for firmaer, der ønsker et unikt og naturskønt ophold på den jyske vestkyst. Her kan I få en oplevelse i fred og ro tæt på naturen og samtidig nyde de mange muligheder, som Vestjylland har at byde på.

Vores opgraderede gamle skole er ideel til firmaophold og kan rumme både små og store grupper op til 16 personer. Vi tilbyder skræddersyede ophold med fuld forplejning og en personlig tilgang, hvor vi er klar til at imødekomme alle jeres behov og ønsker.

Uanset om I er til mountainbike, vandreture eller blot ønsker at slappe af i naturen, så er Blåbjerg Plantage det perfekte udgangspunkt. Med Henne Strand og de gastronomiske oplevelser kun 9 km væk, samt muligheden for at udforske det vilde Vesterhav, er der noget for enhver smag. Filsø, et naturreservat med et rigt fugle- og dyreliv, ligger blot 5 km fra Klinting Gamle Skole, og de populære feriedestinationer Blåvand og Vejers kan nås på ca. 25 minutter i bil.

Hos os er det muligt at kombinere arbejde og oplevelser i smukke og autentiske omgivelser, og vi garanterer, at I vil føle jer inspireret og motiveret under jeres ophold.

Book et firmaophold på Klinting Gl. Skole

Skræddersy det perfekte firmaophold

Book Klinting Gl. Skole

Lej den gamle skole i Vestjylland

Planlægger I et firmaophold i Vestjylland og leder efter den perfekte ramme til jeres arrangement? Så er Klinting Gamle Skole det ideelle sted for jer.

Denne smukke gamle skole byder på en enestående kombination af natur, udendørsaktiviteter og hyggelige indendørsfaciliteter, der vil give jer og jeres kollegaer en uforglemmelig oplevelse. Skolen ligger ved Blåbjerg Plantage, hvor I kan opleve uspoleret natur på både mountainbike og vandreture, og der er mulighed for overnatning i shelter, så I kan nyde naturen i fulde drag. Efter en aktiv dag udendørs kan I slappe af i det opvarmede vildmarksbad eller samles om bålet til en hyggelig aften med snobrød og mad over bål.

Indendørs byder skolen på en stor kombineret spise- og opholdsstue, hvor I kan samles om et langbord til en hyggelig middag sammen. Derudover er der en lille TV-stue og plads til 16 overnattende gæster i 6 dobbeltværelser og 4 opredninger på 2 sovesofaer. Der er også tre badeværelser til rådighed.

Vi tilbyder desuden erfarne instruktører og egne guider, der kan arrangere teambuilding og guidede oplevelser i naturen, der tager typisk 2-3 timer og teambuilding tager fra 4 timer inklusiv instruktion og tilbagemelding.

Hvis I har brug for service under jeres ophold, kan vi også tilbyde det. Klinting Gamle Skole er eksklusivt til rådighed for jer og jeres firma, og det er det perfekte sted til jeres firmaophold, hvor I kan kombinere udendørsaktiviteter og hyggelige indendørsfaciliteter i smukke omgivelser.

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne, eller book Klinting Gamle Skole direkte på vores hjemmeside.

Leje af elcykler 

I forbindelse med ophold hos AXELGAARD er det muligt at leje elcykler.

Vi tilbyder leje af 8 stk. Fatbike E-cykler, som kan give opholdet mange muligheder for en kvik og behagelig cykeltur til eksempelvis morgendukkerten på stranden eller turen til købmanden.

Cyklerne er udstyret med 20” Kenda fatbike dæk, som giver mulighed for kørsel i løst terræn og er perfekt på landevejen. 

Elcyklen har hjælp fra motoren op til 25 km/t og en rækkevidde på 30 – 50 km. Batteriet er let aftageligt og oplades på den medfølgende lader. Cyklen er udstyret med lys og kurv samt cykelhjelm. Læs mere her

Mange forskelligartede firmaaktiviter

Skal Klinting Gl. Skole danne rammerne for jeres næste kursusophold, kan I se frem til et stort udvalg af sjove firmaaktiviteter, som kan sammenruste jer og skabe et fantastisk sammenhold.

Teambuilding

På Klinting Gl. Skole er der mulighed for at deltage i et teambuilding kursus. Kurset inkluderer spændende og lærerige udfordringer og øvelser i skoven kombineret med hyggestunder om aftenen med fælles madlavning over bål. Kurset er perfekt, hvis I ønsker en firmaaktivitet, som styrker sammenholdet og giver mulighed for at effektivisere samarbejdet. 

Golfferie

Ved Klinting Gl. Skole finder du flere omkringliggende golfklubber, som byder på smukke baner i høj kvalitet. Som noget helt specielt har vi hos Axelgaard vores egen golfbane, nemlig Oustrup Golfbane, hvor man som gæst kan få lov til at spille gratis hver dag under sit ophold. Ønsker I et afbræk fra møder og diverse arbejdsopgaver, er det således helt oplagt at besøge Oustrup Golfbane, så I sammen kan få nogle sjove og hyggelige oplevelser, der ikke handler om arbejde. 

Guidet cykeltur

Naturen omkring Klinting Gl. Skole er enorm smuk. Det er derfor helt oplagt at opleve naturen på en af Axelgaards guidede cykelture ved Kærgaard plantage, Blåbjerg plantage og den retablerede Filsø. Undervejs på cykelturen bliver der serveret suppe, der bliver lavet over bål i en bålhytte. Cykelturen tager ca. 3 timer og kan således fungere som det perfekte afbræk mellem nogle lange arbejdsdage. 

Det er også muligt at booke Klinting Gl. Skole til familieferien

Hold en aktiv ferie med familie eller venner

Book Klinting Gl. Skole