✓ Ferieparadis i Vestjylland
✓ Op til 16 personer
✓ Ideelt til familiearrangementer
✓ Ideelt til udelivsferie

En aktiv ferie sammen med venner og familie

Med naturen i højsædet kan Klinting Gl. Skole skabe den perfekte ramme for en aktiv ferie sammen med venner eller familie. I Vestjylland finder man den uspolerede naturperle Blåbjerg Plantage, som huser Klinting Gamle Skole. Den gamle skole har fået en opgradering, og er klar til at tage imod alle naturelskere, mountainbike-entusiaster, familier og vennegrupper, som ønsker en oplevelse i fred og ro helt tæt på naturen. Stedet er den perfekte base for at nyde den særprægede Vestjyske natur og der er her skabt de bedste rammer for en uforglemmelig ferie med bålhygge, overnatning under åben himmel og varme bade i vildmarksbadet

Book et ophold på Klinting Gl. Skole

Skab en fantastisk og aktiv ferie sammen med familie og venner!

Book Klinting Gl. Skole

Lej det store sommerhus i Vestjylland

Klinting Gamle Skole skal særligt fremhæves for skolens skønne udendørsfaciliteter samt placeringen lige op ad Blåbjerg Plantage, der giver muligheder for store naturoplevelser til fods eller i et af Danmarks bedste mountainbike terræner. Mountainbike-sporerne starter lige uden for døren og både cyklen og rytteren kan efter turen blive vasket på den udendørs cykelvaskeplads med vaskeslange til cyklen og bruser til rytteren. Cyklen kan opbevares sikkert i skuret, der også er indrettet som cykelværksted.

Nyd en aften ved bålet med snobrød eller mad over bål og gå på opdagelse i skoven, der omkranser hele huset. Har I lyst til at sove i shelter, er der to i haven. Det opvarmede vildmarksbad inviterer til ren afslapning under åben himmel. Udendørsfaciliteterne på Klinting Gamle Skole giver mulighed for naturoplevelser I sent vil glemme på jeres ferie med venner eller familie.

Skolens køkken er indrettet med langbord til hyggelige familiemiddage, hvor alle kan sidde samlet. Derudover er Klinting Game Skole indrettet med en kombineret spise– og opholdsstue, lille TV-stue samt mulighed for 16 overnattende gæster i 6 dobbeltværelser og 4 opredninger på 2 sovesofaer. Desuden rummer huset 3 badeværelser.

Vi har egne guider til udendørs oplevelser i den særegne og spændende natur. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne. Læs mere her.

Klinting Gamle Skole er eksklusivt til rådighed for ferieopholdet eller familiefesten. I har det helt for jer selv og såfremt det ønskes, tilbyder vi service under jeres ophold.

Book Klinting Gl. Skole

Oplevelser ved Vestkysten

Vestjylland bugner af muligheder for alle! Henne Strand er bare 9 km væk, hvor du finder en af Danmarks bedste strande. Med sine brede, gyldne sandstrande og smukke klitlandskaber oser Henne Strand af idyllisk feriestemning. Henne Strand byder naturligvis også på et rigt udvalg af butikker til de shoppelystne, højt gastronomisk niveau og en masse sjove aktiviteter for hele familien. 

Kun 5 km fra huset finder du Filsø, som er et naturreservat med rigt fugle- og dyreliv, der uden tvivl er et besøg værd! Stedet er en del af Naturpark Vesterhavet og omtales som ”Det botaniske mirakel” - og det er ikke uden grund. Stedet fører dig nemlig helt tæt på en enestående natur, som du blandt andet kan opleve på vandreruterne, som du finder på søens vestside.

Ønsker du at besøge nogle af de omkringliggende feriedestinationer finder du blandt andet Blåvand og Vejers en kort køretur fra huset. Blåvand og Vejers byder begge på enestående strande og natur samt et hyggeligt byliv, hvor du blandt andet kan finde lækre restauranter, spændende museer og alverdens sjove aktiviteter for hele familien. 

Du behøver dog ikke bevæge dig længere væk end udenfor døren før du oplever en fantastisk natur, der indbyder til et væld af oplevelser og aktiviteter. Huset ligger nemlig i et skønt naturområde, som du både kan udforske til fods eller på cykel. Ønsker du guidet cykelture er der også mulighed for det. Du bliver her taget igennem den særprægede natur ved Kærgaard plantage, Blåbjerg plantage og den retablerede Filsø. Undervejs serveres der suppe lavet over bål i bålhytte eller forfriskninger i klitterne. Turen tager ca. 3 timer og vores lokalkendte guide sørger for en fremragende naturoplevelse med mulighed for at se havørne, glenter, krondyr og tilsandede egetræer.

Fordele hos AXELGAARD

Leje af elcykler 

I forbindelse med ophold hos AXELGAARD er det muligt at leje elcykler.

Vi tilbyder leje af 8 stk. Fatbike E-cykler, som kan give opholdet mange muligheder for en kvik og behagelig cykeltur til eksempelvis morgendukkerten på stranden eller turen til købmanden.

Cyklerne er udstyret med 20” Kenda fatbike dæk, som giver mulighed for kørsel i løst terræn og er perfekt på landevejen. 

Elcyklen har hjælp fra motoren op til 25 km/t og en rækkevidde på 30 – 50 km. Batteriet er let aftageligt og oplades på den medfølgende lader. Cyklen er udstyret med lys og kurv samt cykelhjelm. Læs mere her

Ladestander til hybrid- og elbil

AXELGAARD har opstillet 4 ladestandere, med 2 ladeudtag i hver stander. Dermed kan man lade op til 8 hybrid- og elbiler på vores ejendomme. Ladestanderne er opstillet på Axelgaard ResortBadehotellet Klitgaarden, Blåbjerggård og ved Outrup Golfbane

Vores ladestationer fra Drivee gør det let for dig, der kører til Vestjylland i elbil. Drivee kan bruges af alle og benyttes med betalingskort, VISA eller EC-kort. 

Du betaler kun for den tid og kWh, du bruger under opladningen, og det er ovenikøbet til markedsledende priser! 

Læs mere om vores ladestandere her: Drivee ladestander

 

Gratis golf

Alle er velkomne til at spille golf på Outrup Golfklubs Pay & Play bane - også dig der aldrig har prøvet golf før.

Tag venner og familie med til Outrup Golfklub og få motion, konkurrence og naturoplevelse i ét slag.

Outrup Golfklub giver dig mulighed for at spille golf i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vores bane er åben for alle, uanset om du har spillet golf før, eller du er helt ny.

Psst.. I kan spille hver dag under jeres ophold.

Læs mere

Gratis adgang til svømmehaller

Vores gæster har gratis adgang til 6 svømmehaller i området. Heriblandt er Varde Svømmehal med aktiviteter for hele familien. Tag en tur i den over 60 meter lange vandrutschebane eller hop ud i bølgerne i bølgebassinet. Se åbningstider for Varde Svømmehal her.

Vores gæster har også gratis adgang til Nørre Nebel Svømmehal, Tarm Svømmehal, Ølgod Svømmehal og Helle Hallens Svømmehal og Ringkøbing Svømmehal.

Klik på den ønskede svømmehal for at se åbningstiderne.

Læs mere

Det er også muligt at booke Klinting Gl. Skole til kursusophold

Hold et aktivt konference- eller kursusophold på Klinting Gl. Skole

Book Klinting Gl. Skole