Teambuilding hos AXELGAARD

Få rystet organisationen sammen hos AXELGAARD

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Op til 16 deltagere
✓ Oplev naturen 
✓ Fuld forplejning
✓ Unikke teambuildings

Teambuilding hos AXELGAARD

Vi tilbyder teambuilding ophold for op til 16 deltagere inklusiv forplejning, overnatning og erfarne teambuilding instruktører. Opholdet vil foregå på Klinting Gl. Skole og inkluderer spændende og lærerige udfordringer og øvelser i skoven, kombineret med hyggestunder om aftenen med fælles madlavning over bål. Derudover er der mulighed for bad i vores vildmarksbad med efterfølgende overnatning i shelter til de, som ønsker det. Det er vores mål, at oplevelserne skal styrke sammenholdet og give mulighed for at effektivisere samarbejdet.
Ring gerne på tlf.: 7652 2010 og hør nærmere, så kan vi sammen skræddersy det perfekte teambuilding ophold. 

Book teambuilding på Klinting Gl. Skole

Skab et fantastisk ophold med kollegaer, hvor samarbejde er i fokus.

Book Klinting Gl. Skole

Teambuilding kursus på Klinting Gl. Skole

Nedenfor er opstillet et eksempel på, hvordan et kursusprogram hos os kan se ud. Vi skræddersyer programmet efter jeres ønsker. Kontakt os derfor gerne, så vi sammen finder den bedste løsning for jer.

 

Eksempel på kursusprogram
Opholdet varer fra kl. 09.00 dag 1 til kl. 13.00 dag 2.

Dag 1

  • Kaffe og rundstykker på skolen

  • Formiddagen: Tekniktræning på skolen og start på gruppeøvelser

  • Let frokost på skolen

  • Eftermiddagen: Personlige udfordringer og gruppeøvelser på skovbanen

  • Aftenen: Fælles madlavning på bål/grill og afslapning

Dag 2

  • Morgenmad på skolen

  • Formiddag: Morgentur og gruppeøvelser på skolen

  • Frokost på skolen

Priser fra kr. 2.227,- pr. deltager ved 16 deltagere.

Om kurset

Teambuilding teamet har mere end 15 års erfaring med teambuilding med naturen som ramme. Til formålet har teamet opbygget en sikkerhedscertificeret skovbane i Aal plantage, som sammen med et gammelt vandtårn danner ramme for store og små udfordringer for personer såvel som grupper på 7 -12 personer. 

Udfordringerne giver mulighed for, at alle deltagere får gode oplevelser og får prøvet grænser af ved at udføre hele -, eller dele af de spændende og varierende udfordringer. Alle udfordringer bliver nøje instrueret og gennemføres med vægt på sikkerhed i form af tekniktræning og faldsikring.

Samarbejdsøvelserne er planlagt således, at alle uanset kapacitet, kan – og skal vise samarbejdsevne/vilje til at løse en fælles opgave, så målet nås, og effekten af gruppesamarbejde og ledelse kan ses. 

Alle gruppeøvelsers opgavebeskrivelse og mål bliver grundigt gennemgået med gode råd om, hvad der kan fremme effektivitet i opgaveløsningen (Best Practice). Efter hver gruppeøvelse giver instruktørerne deres observationer om opgaveløsningen med vægt på at belyse effekten af samarbejdet og ledelsen i gruppen. Derudover belyser instruktørerne, hvad der kan styrke samarbejde og ledelse fremadrettet. 

Instruktørerne har praktisk leder- og instruktørerfaring.
Bo har erfaring fra Forsvaret som uddanner og instruktør på en skole og som chef for udsendte enheder i FN operationer.
Hans har erfaring fra kommunal ungdomsskole som ungdomsskoleleder og fritidsunderviser i blandt andet klatring og mountainbike.

Det tilrådes at medbringe praktisk tøj og fodtøj (sportstøj), der tåler lidt af hvert samt skiftetøj til aftenens program.