✓ Ophold på Vestkysten
✓ 29. juni – 19. juli
✓ Inkl. morgenmad
✓ Unikke værelser

Særlig sommerevent på Badehotellet Klitgaarden

Trænger du til en afslappende og forfriskende sommerferie ved Vesterhavet? Så er Badehotellet Klitgaarden det perfekte sted at besøge! Dette charmerende og historiske badehotel vil tage dig tilbage i tiden og give dig en autentisk oplevelse af, hvordan livet var på et dansk badehotel i gamle dage.

I perioden fra den 29. juni til den 19. juli kan du opleve denne helt særlige stemning på Klitgaarden og nyde en overnatning i et af vores hyggelige værelser. Du vil blive betaget af den smukke indretning og den unikke atmosfære, som kun et ægte badehotel kan give.

Morgenen efter kan du vågne op til duften af friskbrygget kaffe og nyde en lækker morgenmad i vores hyggelige spisesal imellem kl. 08.00 - 10.00. Her vil du kunne møde og hygge med de andre gæster, og måske endda udveksle tips til aktiviteter og seværdigheder i området.

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige overnatningsmuligheder - et dobbeltværelse med bad på gangen eller et dobbeltværelse med eget bad på værelset. Begge værelsestyper er indrettet med komfortable senge og hyggelig indretning, så du vil føle dig hjemme med det samme.

Om du ønsker at bo på Klitgaarden en, to, tre dage eller måske en uge denne sommer, er helt op til dig.

  • Overnatning i enkeltværelse med bad & toilet på gangen kr. 990,-
  • Overnatning i dobbeltværelse med bad & toilet på gangen kr. 1.495,- 
  • Overnatning i dobbeltværelse med bad & toilet på værelset kr. 1.695,-

Prisen er inkl. morgenmad

Vi har åbnet for booking af enkelte overnatninger, så tøv ikke med at reservere dit værelse på Badehotellet Klitgaarden. Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig oplevelse!

Ankomst skal ske mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse senest kl. 10.00.

Book et værelse på Klitgaarden
Book et uforglemmeligt ophold i autentiske værelser på Badehotellet.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Wellness og afslapning

Under dit ophold på Klitgaarden vil du have adgang til vores spa, sauna og dampbad, hvor du kan slappe af og nyde livet.

Book nu

Shopping ved Henne Strand

Når du er klar til at udforske området, vil du opdage, at du kun er en kort gåtur fra det smukke Vesterhav og den livlige by Henne Strand. Her kan du shoppe, spise og drikke godt og nyde alt det, som denne fantastiske destination har at tilbyde.

 

Book nu