Overnatning i Vestjylland

Ferie- og kursusejendomme hos AXELGAARD

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Huse til 50 personer
Konference og kursus
Unikke ferier for alle
Ferie på Vestkysten

Leder du efter din næste ferie eller et unikt kursusophold?

Planlægger du din næste ferie eller et unikt kursusophold og leder efter overnatningsmuligheder i Jylland? Så book hos AXELGAARD, der har ejendomme placeret ved den jyske vestkyst. Vi tilbyder personlig service og skræddersyede ophold, der er designet til at opfylde dine behov. Uanset om du ønsker at nyde en drømmeferie, arrangere en særlig begivenhed eller afholde et firmaarrangement, er vi klar til at hjælpe dig.

Hos AXELGAARD kan du opleve kvalitet og nærvær på et helt nyt niveau. Vores dedikerede team er eksperter i at møde vores gæster, hvor de er, og vi lægger stor vægt på personlig service. Vi stræber efter at skabe den perfekte oplevelse for dig, og vores erfaring gør det muligt, at vi kan levere gang på gang. Vi er her for at lytte til dine ønsker og behov. Vores mission er at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse under dit ophold hos os. Uanset om det drejer sig om en afslappende ferie, et vellykket arrangement eller et inspirerende kursusophold, er vi dedikerede til at opfylde dine forventninger.

Så lad AXELGAARD være din destination for overnatning i Jylland, og lad os skabe en uforglemmelig oplevelse for dig. Kontakt os i dag, og lad os begynde planlægningen af dit næste eventyr.

Badeferie på Vestkysten

Beliggende i Outrup midt på den Jyske Vestkyst, finder man Axelgaard Resort. Resortet er vores luksuriøse landsted for store grupper op til 52 gæster. Det er derfor velegnet til både familieferie, store fester, firmaarrangementer, konference og kursuscenter. Et stort poolområde, udendørs sportsfaciliteter, mødelokaler og parkområde giver mulighed for et hav af aktiviteter. Axelgaard er ideelt til konferencecenter med mulighed for tilkøb af fuld – eller delvis forplejning.

Læs mere her

Idyllisk ophold på Badehotellet

Ved Henne strand finder du vores originale Badehotellet Klitgaarden. Nænsomt renoveret og sat i stand fra kælder til kvist med plads til 30 overnattende gæster på badehotellet og op til yderligere 20 gæster i tilhørende annekser. Badehotellet med udendørs jacuzzi, dampbad, whiskystue og værelser i original badehotels stil er ideelt for unikke ferier, personalearrangementer, kurser, fester, work-aways og meget mere. 

Find ud af mere

Rolige omgivelser på Blåbjerggaard

Blåbjerggaard er et unikt og fredfyldt sted midt i Henneby, tæt på Vesterhavet. Vores charmerende feriegård er ideelt til den store familieferie eller fejring af begivenheder, der fortjener lidt ekstra. 

Blåbjerggaard udlejes til grupper på op til 34 personer.

Bliv inspireret

Udelivs ferie på den gamle skole

Med Klinting Gamle Skole som base for at nyde den særprægede Vestjyske natur er der skabt de bedste rammer for en uforglemmelig ferie med bålhygge, overnatning under åben himmel og varme bade i vildmarksbadet

Gå på opdagelse