✓ Yoga-univers
✓ Fuld forplejning
✓ Yoga-sessions
✓ Wellness og velvære

Eksklusive yoga-retreats med Cathrine Yoga

Hos AXELGAARD har vi et fast samarbejde med Cathrine Yoga, der tilbyder Yoga-retreats i ind- og udland. Cathrine står bag anmelderroste retreats, og hun har haft stor succes ved tidligere afholdte retreats på Badehotellet Klitgaarden. Yoga-retreats på Klitgaarden er for dig, som gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv og din krop. Opholdet foregår på Klitgaarden, hvor det kun er deltagere i retreatet, der opholder sig på Klitgaarden. 
Retreatet foregår midt i det hyggelige ferieområde ved Henne Strand. Det er et sandt ferieparadis med hygge, nostalgi og wellness. Alle kan deltage uanset erfaring med yoga, og alle aktiviteter er valgfrie.

Yogaundervisningen

Alle kan deltage uanset erfaring med yoga, og der undervises i et roligt tempo. Yogaundervisningen er baseret på indisk og kinesisk medicin. Yoga er nøglen til din inderste kerne. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin yang yoga er en blanding af begge dele – det rolige og det energiske, hvor yin og yang yogastillinger kombineres til en selvkærlig praksis. Du vil blive klogere på kroppens fem bevidsthedsstadier, hvor vi styrker musklerne, strækker bindevævet og stimulerer meridianbanerne.

Book dit næste retreat

Yoga med Cathrine

Cathrine Yoga's anmelderroste Yoga Retreats ved Vesterhavet består af styrkende yin yang yoga, groundende yin yoga, meditationer, havbadning, jacuzzi under åben himmel, sauna, damp og sunde måltider.

Retreatet er for dig, som gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv og din krop.

Læs mere og book nu