Fødselsdag hos AXELGAARD

Hold en uforglemmelig fødselsdag i en af vores ejendomme

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Fest med overnatning
✓ Plads til 50 personer
✓ Fuld forplejning
✓ Unikke fester

Fødselsdag ved Vesterhavet

Hvis du vil sikre dig, at din fødselsdag bliver en dag, du aldrig vil glemme, så er AXELGAARD stedet for dig! Vi tror på, at fødselsdage er noget helt særligt, og at de fortjener at blive fejret i stil og med masser af kærlighed og gode minder. 
Hos AXELGAARD kan du invitere alle dem, du holder af, til at fejre din fødselsdag i vores fantastiske ejendomme. Uanset om du ønsker at invitere 50 gæster eller bare en lille gruppe af dine nærmeste venner og familie, kan vi hjælpe dig med at arrangere den fødselsdagsfest, du drømmer om. Vi skræddersyr din fest, så den passer præcis til dine ønsker og behov. Vi ved, at det kan være en stor udfordring at arrangere en fødselsdagsfest, især hvis du vil gøre noget særligt ud af det. Derfor tilbyder vi også en catering service, der inkluderer anretning, afrydning og opvask til meget attraktive priser. Vi tager os af alle de praktiske detaljer, så du kan fokusere på at have det sjovt og nyde dagen med dem, du holder af.
Så hvorfor ikke gøre din fødselsdag ekstraordinær og uforglemmelig? Ring til os på tlf.: 7652 2010, så kan vi sammen skræddersy den perfekte fest til dig og dine gæster. Vi glæder os til at hjælpe dig med at fejre din fødselsdag på den bedst mulige måde!
Book jeres næste ophold
Book dit næste ophold ved Vesterhavet. Find de perfekte rammer til din fødselsdag ved den jyske vestkyst.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.