Ferie i sommerhus

Nyd ferien ved Vesterhavet hos AXELGAARD

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Lejligheder og sommerhuse hos AXELGAARD

Hos AXELGAARD tilbyder vi overnatninger i mindre lejligheder og feriehuse. Vores skønne Anneks ved Klitgaarden har 5 ferielejligheder, der passer perfekt til miniferie eller blot en enkelt overnatning. Lejlighederne har plads til 2 gæster, og én har plads til 3 personer. Er man til en romantisk weekend i fred og ro, kan vi byde jer velkommen i Suiten, der er placeret ved privat sø bag Axelgaard Resort. Her kan man nyde ro og fred og endda nyde udsigten over søen fra spabadet på terrassen. Er man en større familie, indbyder stuehuset ved Axelgaard Resort til afslapning og samvær. Stuehuset har plads til op til 16 personer. Blåbjerggaard er sidste skud på stammen med ferielejligheder. Her kan vi tilbyde 5 lejligheder med to værelser med to senge, tekøkken, stue og toilet med bad og et sommerhus (Marens Hus) til 5 personer i tre værelser. 

Vælg selv ankomst- og afrejsedag!

For at skabe en større fleksibilitet i din ferieplanlægning giver flere af vores feriehuse og lejligheder dig mulighed for selv at vælge ankomst- og afrejsedag.

Book et sommerhus
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Gratis golf

Alle er velkomne til at spille golf på Outrup Golfklubs Pay & Play bane - også dig der aldrig har prøvet golf før.

Tag venner og familie med til Outrup Golfklub og få motion, konkurrence og naturoplevelse i ét slag.

Outrup Golfklub giver dig mulighed for at spille golf i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vores bane er åben for alle, uanset om du har spillet golf før, eller du er helt ny.

Psst.. I kan spille hver dag under jeres ophold

Læs mere

Gratis adgang til svømmehaller

Vores gæster har gratis adgang til 6 svømmehaller i området. Heriblandt er Varde Svømmehal med aktiviteter for hele familien. Tag en tur i den over 60 meter lange vandrutschebane eller hop ud i bølgerne i bølgebassinet. Se åbningstider for Varde Svømmehal her.

Vores gæster har også gratis adgang til Nørre Nebel Svømmehal, Tarm Svømmehal, Ølgod Svømmehal og Helle Hallens Svømmehal og Ringkøbing Svømmehal.

Klik på den ønskede svømmehal for at se åbningstiderne.

Læs mere