Golfferie hos AXELGAARD

Golf hver dag ved Vesterhavet

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Gratis Golf
✓ Flotte baner
✓ Træningsforhold
✓ Spil hver dag 

Golfferie i Vestjylland

Få en uforglemmelig golfferie i Vestjylland, der byder på smukke baner i høj kvalitet. Hos AXELGAARD har vi et tæt samarbejde med omkringliggende golfklubber i området. Vi er klar til at hjælpe jer med at skræddersy golfferien i Vestjylland. Som noget helt specielt i AXELGAARD har vi vores egen golfbane, nemlig Outrup Golfbane, hvor man som gæst kan få lov til at spille gratis hver dag under sit ophold.
Når du booker et ophold hos AXELGAARD, kan du kvit og frit komme ud at spille golf på Outrup Golfbane. Det eneste det kræver er, at du har booket et ophold igennem os AXELGAARD eller Nordsee Holidays. Du og din familie får dermed gratis Greenfee i den uge, hvor I er på ferie eller kursus ved Vestkysten. Alle er velkomne på golfbanen i Outrup. Både de garvede golfentusiaster og dem, der bare godt kunne tænke sig at prøve sporten af. 
Book et ophold gennem Axelgaard og få gratis golf
Book dit næste ophold ved Vesterhavet. Find de perfekte rammer til ferie, kursus og konference ved den jyske vestkyst.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sådan får du gratis Greenfee

For at få gratis Greenfee skal I blot booke et ophold her på siden. Om I booker Klitgaarden, Axelgaard Resort eller en af vores andre unikke ejendomme er underforstået. Bookingen skal blot foregå igennem AXELGAARD eller Nordsee Holidays.

Når I vil ud at spille golf i Outrup, skal I medbringe den tilsendte eller afhentede greenfee billet. Billetten afleveres i shoppen umiddelbart efter ankomst. Ankommer I uden for åbningstiden, lægges billetten i postkassen i informationen. Så er I klar til at svinge køllerne i Outrup.

Book nu

Hvad er inkluderet?

Alle Axelgaards gæster får gratis Greenfee til Outrup Golfbane. Udstyr kan medbringes eller lejes i golfklubbens information. Alle spillere skal have eget eller lejet udstyr med rundt på banen. Poletter til Outrup Golfklubs Driving Range er ikke inkluderet i tilbuddet, men de kan tilkøbes, når I ankommer på golfbanen.

Tilbuddet kan benyttes året rundt fra solopgang til solnedgang, men vil I have den bedste oplevelse og ønsker I at købe poletter eller leje udstyr, så kom i den bemandede åbningstid:
Hverdage fra kl. 9:00 – 15:00
Weekender og højsæson fra kl. 9:00 – 16:00 og efter aftale i lavsæsonen.

Læs mere her

Outrup Golfklub - Golf ganske enkelt

Mellem Varde og Nymindegab ligger byen Outrup, hvor du finder den populære golfbane, som i dag er ejet af Axelgaard. Faktisk er der kun 10 km til Henne Strand fra Outrup Golfklub, så det er let at komme fra eksempelvis Klitgaarden og ud at spille golf i Outrup. Axelgaard Resort ligger kun 2 km fra golfbanen.

Outrup Golfklub er en hyggelig vestjysk golfklub med fokus på det sociale liv og en bane i naturlige omgivelser. Det har været muligt at spille golf i Outrup siden 2006, hvor den flotte 9-huls parkbane stod klar. Den unikke vestjyske natur med klitter, søer og store skove har været tydelig inspiration til udformningen af banens forløb og udsmykning. Golfbanen har to udslagssteder: gul og rød, med længder på hhv. 2191 og 1864 meter. Når du spiller golf i Outrup på vores 9-huls bane, skal du gå fem huller med Par 3, tre Par 4 og et enkelt Par 5. Der er altså noget til alle sværhedsgrader, og alle er velkomne på banen. Når du spiller 9-huls banen, må du gå den så mange du har lyst til.

Dog kan også vælge at gå vores Par 3-bane, som er en sjov og lettere måde at spille golf på i Outrup. Banen er især god, hvis ikke du har den store erfaring med golf, og er derfor ideel til bl.a. familier på sommerhusferie, der har lyst til at prøve en skøn udendørs aktivitet og eventuelt spekulerer i, om golf mon er noget for dem.

Outrup Golfklub Pay & Play

Som gæst hos AXELGAARD eller Nordsee Holidays får du naturligvis dit Greenfee gratis. Viser det sig, at du falder pladask for at spille golf i Vestjylland, så er der den fordel på golfbanen i Outrup, at de tilbyder Pay & Play. Det vil sige, at du ikke behøver at være medlem af Outrup Golfklub eller have et DGU-kort for at komme og spille golf i det vestjyske. Du skal altså blot pakke bilen, og så er det ellers afsted mod mange timers hygge og motion i den afslappede atmosfære i Outrup Golfklub. Derudover tilbyder Outrup Golfklub et af Danmarks billigste golfmedlemskaber.

Driving Range på Outrup Golfbane

Øv dine slag eller bank rusten af svingene med golfkøllen – Outrup Golfbanes professionelle Driving Range står klar uanset formål. Der er 16 udslagssteder, hvoraf hele 10 af dem er overdækket, så du kan stå i lidt læ, hvis det danske vejr ikke er helt med dig på dagen. Som det tidligere er nævnt, er jeres Greenfee til at spille golf i Outrup gratis, når et ophold er booket ved AXELGAARD eller Nordsee Holidays. Det giver dog ikke adgang til golfklubbens Driving Range. Hvis den skal prøves af, er det muligt at købe poletter til boldautomaten i informationen. En polet giver 20-30 bolde og dermed en god gang øvelse.

Skulle du være i tvivl, om golf er noget for dig, så er det nu, du har chancen for at få det afgjort – benyt tilbuddet med gratis Greenfee til Outrup Golfklub og se, om kærlighed til golf og især golf i Vestjylland skulle begynde at spire. Det gør den for rigtig mange.

Golfbaner i Vestjylland

Outrup Golfklub er for alle, der har lyst til at spille golf. Her findes både 9-huller Pay & Play og Driving Range. Den ligger 10 km. fra Henne Strand.

Outrup Golfklub

Henne Golfklub er en spændende 18 huls bane, hvor der er udfordringer for alle golfspillere – uanset handicap.

Henne Golfklub

Varde Golfklub har beliggenhed i Varde Ådal tæt på Varde By. Her kan I både spille golf og nyde den storslåede natur.   

Varde Golfklub

 

Blåvandshuk Golfcenter ligger ved Ho Bugt og byder på både 18- og 9-huller bane. En tur rundt på de smukke baner byder på både vandløb, søer, skovområder og havudsigt.

Blåvandshuk Golfcenter

Dejbjerg Golfklub har en 18 hullers bane, der er velplejet og med smuk natur og dyreliv.                     

Dejbjerg Golfklub

Holmsland Klit Golf har naturlige søer, og vandløb er en del af den naturskønne golfbane, der har den stærke vestenvind som fast følgesvend.                   

Holmsland Klit Golf