Bed & Bath

Der er også mulighed for blot at leje et værelse i Outrup eller i Henne Strand..

 
 
Lej værelser.png

Lej værelser (Outrup)

Axelgaard tilbyder privat overnatning i dejlige nyrenoverede værelser med adgang til fælles fuldt udstyret køkken, tv-stue og bad. Axelgaard råder over tre dobbeltværelser i stueplan, to 3-personers og et familieværelse med plads til 4 personer på 1 sal. .

 
Lej hytte i Outrup

Lej hyggelig hytte ved sø (Outrup)

Hyggelig lille hytte til 2 personer, skønt beliggende i natur skønne omgivelser ved skov og med udsigt over lille sø.
Hytten består at soveværelse/opholdsrum med TV. Badeværelse med bad og toilet samt Wellness rum med Spabad.
Der er køleskab, El kedel, kogeplade samt service til 2 personer. 
Linned og håndklæder, forbrug af energi og slutrengøring er inkluderet i lejeprisen.

 
Klitgaarden anneks.jpg

Lej anneks ved Badehotellet Klitgaarden (Henne Strand)

Klitgaarden ligger ved Hennestrand på den jyske vestkyst tæt på en af Danmarks bedste badestrande. Her er der rig mulighed for at opleve den flotte og uspolerede natur, som byder på store oplevelser året rundt, herunder det rige fugleliv ved Filsø. Der er få minutters gang ned i byen, hvor der er masser af restauranter og butikker samt adgang til den dejlige strand.

Klitgaarden ved Henne Strand udlejer 6 ferielejligheder, 4 stk. to personers, en tre personers samt en familie lejlighed til 5 personer, alle med bad, toilet og lille te køkken. Lejlighederne er udstyret med tv og gratis internet.

 Der er mulighed for at købe morgenmad flere steder ved Henne Strand.
Linnedpakke med håndklæder, forbrug af energi og slutrengøring er inkluderet i lejeprisen.

 

 

Når du lejer et værelse hos os har du:

Gratis adgang til Outrup Golfbane og Soccer World

 


Gratis adgang til Outrup Golfbane

Vores gæster har gratis adgang til Outrup Golfbane ved fremvisning af husnøglen. Outrup Golfbane er anlagt i 2005. Anlægget består af 2 baner, en 9 huls parkbane og en 6 huls pitch & put bane. Desuden forefindes driving range med 16 pladser, heraf 9 overdækket, samt 10 huls puttinggreen.


Gratis adgang til Soccer World 

Vores gæster har gratis adgang til Soccer World ved fremvisning af husnøglen. Soccer World er en aktivitetspark med fodbold i centrum, hvor du finder aktiviteter for hele familien.

Her kan du spille alt det fodboldgolf du vil. Du kan også prøve fartmåleren eller 2 mod 2 i en af vores Panna-baner. Selv hvis dit ambtionsniveau og dine evner ikke rækker til en plads blandt stjernene, så er der helt sikkert også noget for dig. Vil du prøve at Human Football eller Bubble Football, så skal det bookes i forvejen.

Gælder hele 2017.


Navn *
Navn

Kontakt os i dag

Tlf.: +45 8824 4841