Aktiviteter i Outrup

Der findes flere gode oplevelser og udflugtsmuligheder i Outrup. For eksempel Henne Strand, Nymindegab, Varde, Blåvand, Børsmose, Hvidbjerg. Men der er også gode oplevelser tættere på. Læs her på siden hvad man kan opleve i Outrup.

 
 
 
ba534fd0c8a27e788d6ca2f4bfc9a0d9.jpg

Gratis adgang til Outrup Golfbane

Vores gæster har gratis adgang til Outrup Golfbane ved fremvisning af husnøglen. Outrup Golfbane er anlagt i 2005. Anlægget består af 2 baner, en 9 huls parkbane og en 6 huls pitch & put bane. Desuden forefindes driving range med 16 pladser, heraf 9 overdækket, samt 10 huls puttinggreen. 9 huls-banen er rated af DGU - se konverteringstabeller her

 
7397f83101100c0eac438de2dba13f86.jpg

Gratis Adgang til Soccer World 

Vores gæster har gratis adgang til Soccer World ved fremvisning af husnøglen. Soccer World er en aktivitetspark med fodbold i centrum, hvor du finder aktiviteter for hele familien.

Her kan du spille alt det fodboldgolf du vil. Du kan også prøve fartmåleren eller 2 mod 2 i en af vores Panna-baner. Selv hvis dit ambtionsniveau og dine evner ikke rækker til en plads blandt stjernene, så er der helt sikkert også noget for dig. Vil du prøve at Human Football eller Bubble Football, så skal det bookes i forvejen.

 
d5767357002a2a04a32dab2443fbd341.jpg

Outrup Kultur- og Idrætscenter

Der er også mulighed for lidt ekstra motion i Outrup Kultur- og Idrætscenter, hvor Axelgaards gæster har gratis adgang: 2 timer i en af de 3 haller.

Centeret består af en idrætshal, 2 minihaller samt udendørs baneanlæg på 2,5 ha. 
Den ene Minihal er udstyret med springgrav, forsænkede trampoliner, teleslynge og meget andet.
Herudover byder centret på cafeteria, indendørs skydebaneanlæg, billardlokale, 6 omklædningsrum og motionscenter med tilhørende spinningslokale.

 

Få et overblik over områdets mange aktiviteter og tilbud - ganske gratis - med Discover Denmark.

Med oplevelsesportalen Discover Denmark får du et samlet overblik over de mange aktiviteter og tilbud nær dig, når du holder ferie i Danmark. 

Portalen er gratis at bruge, og den indeholder mere end 1.000 aktiviteter og tilbud. Aktiviteterne er inddelt i kategorier, så du nemt kan finde de bedste oplevelser for både store og små. 

Er vejret godt, guider Discover Denmark dig til skønne oplevelser ude i den vestjyske natur, og når vejret svigter, finder du nemt en hel stribe af indendørsaktiviteter for hele familien. 

Og det behøver ikke koste en bondegård at holde ferie i Danmark, for med Discover Denmark finder du også de mange aktiviteter, som kan opleves kvit og frit.

 
2a997f952c539e0d398681296f08f311.PNG

Bækhuse Fiskesø

Put-and-take søerne er udstyret med hytter, borde, bænke grill pladser og læskærmer. Der er legeplads til børnene, samt hyggedyr de kan lege med. Der er gode muligheder for at fiske med flue, spinder, blink, wobler, regnorm og powerbait, og masser af fisk at fange.

 

Catering

Hjortshøj Party Service

Vi har alt fra vælg selv menu og buffeter til telte og service!

Diner transportable, catering, mad ud af huset og meget mere. Med flere kokke, servicedamer, teltopstillere, køkkenhjælpere og chauffører er vi klar til at servere eller opstille alt til din fest!

 Vi leverer til alt fra 10 til 2.000+ personer.